- Han kommer aldri tilbake. Han er en belastning og en skam

Brasiliansk fotballtopp om Scolari.

MORNA, SCOLARI: Luiz Felipe Scolari vil ifølge Delfim Peixoto, påtroppende visepresident i Brasils fotballforbund, aldri igjen ha noe med et brasiliansk landslag å gjøre. Foto: AP Photo / Natacha Pisarenko / NTB Scanpix
MORNA, SCOLARI: Luiz Felipe Scolari vil ifølge Delfim Peixoto, påtroppende visepresident i Brasils fotballforbund, aldri igjen ha noe med et brasiliansk landslag å gjøre. Foto: AP Photo / Natacha Pisarenko / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Luiz Felipe Scolari vil ifølge Delfim Peixoto, påtroppende visepresident i Brasils fotballforbund, aldri igjen ha noe med et brasiliansk landslag å gjøre.

- Alt var dårlig. Jeg vil helst ikke snakke om det, for å unngå å si noe dumt, men en ting kan jeg forsikre: Aldri mer vil Felipão være med et brasiliansk landslag. Han kommer aldri tilbake. Han er en belastning og en skam, sa Peixoto onsdag til ESPN Brasil.

Peixoto rykker inn i fotballstyret når Marco Polo del Nero neste år etterfølger José Maria Marin som fotballpresident.

Peixoto mener at Scolari bør pensjonere seg. 65-åringens kontrakt løper ut etter VM, og etter katastrofetapet i VM-semifinalen er det mer enn usannsynlig at den blir forlenget.

Likevel vil ikke Scolari ytre seg om sin framtid.

- Det er ikke noe jeg tenker på nå, sa han onsdag på spørsmål om han ser for seg en framtid med landslaget.

Scolari møtte til pressekonferanse sammen med sportssjef Carlos Alberto Parreira og forsvarte arbeidet som er gjort.

- Vi hadde en fullstendig kortslutning i seks minutter, men glem ikke at Brasil var i semifinale for første gang siden 2002, sa han.

Scolari førte Brasil til landets femte VM-tittel i 2002, mens Parreira ordnet den fjerde i 1994. Før det må vi helt tilbake til 1970 for å finne et brasiliansk gullag.

Etter det ydmykende 1-7-tapet mot Tyskland må både Scolari og Parreira likevel finne seg i å være blant landets mest utskjelte trenere.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer