- Han kommer til å bli Uniteds beste spiller, men løser ikke problemet

Overgangen som vil knuse alle klubbrekorder.

PÅ VEI: Angel Di Maria er etter alle solemerker på vei inn portene på Old Trafford, men er han mannen Louis van Gaal trenger for å få Manchester United-skuta på rett kjøl? Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza/NTB Scanpix
PÅ VEI: Angel Di Maria er etter alle solemerker på vei inn portene på Old Trafford, men er han mannen Louis van Gaal trenger for å få Manchester United-skuta på rett kjøl? Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United har hatt en mildt sagt trøblete start på den nye sesongen. Ett poeng på to kamper er mager kost, og det gjør det ikke bedre at motstanderne har vært Swansea og Sunderland.

Desibelmålerne går av skalaen til klagekoret som vil ha nye signeringer inn portene på Old Trafford, og veldig mye tyder på at de jamrende massene skal få viljen sin.

Angel Di Maria virker å bare være formaliteter unna å tre på seg den legendariske sjueren for Louis van Gaal, men spørsmålet gjenstår: Er han riktig mann for Manchester United?

- Klubbens beste Cmore-ekspert Petter Veland har fulgt Di Maria tett i de fire årene lynvingen har tilbrakt i Real Madrid, og sier til Dagbladet at de får en absolutt klassespiller i argentineren.

- Han var i mine øyne Real Madrids nest beste spiller etter jul forrige sesong bak Cristiano Ronaldo. Han vil gi dem veldig mange valgmuligheter, sier Veland.

Blir han klubbens beste spiller?

- Rent ferdighetsmessig blir han det. Jeg ser ikke for meg noe annet enn at han kommer til å bli en stor suksess, men han løser ikke problemet deres alene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer