Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han kommer til å være her til sommeren 2016

Bayern ikke redd for å miste Guardiola.

BLIR: Bayern München-trener Pep Guardiola vil fullføre sin treårskontrakt med klubben og kan også komme til å bli i München enda lenger. Foto: AP Photo/Matthias Schrader
BLIR: Bayern München-trener Pep Guardiola vil fullføre sin treårskontrakt med klubben og kan også komme til å bli i München enda lenger. Foto: AP Photo/Matthias Schrader Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bayern München-trener Pep Guardiola vil fullføre sin treårskontrakt med klubben og kan også komme til å bli i München enda lenger.

Det hevder Karl-Heinz Rummenigge.

Toppsjefen i den tyske fotballklubben legger ikke skjul på at det vil bety mye å beholde den spanske suksesstreneren.

Guardiola, som kom til Bayern i 2013 etter å ha vunnet 14 titler på fire sesonger med Barcelona, er linket til flere av toppklubbene i Europa. En av dem er Manchester City.

Hete spekulasjoner Spekulasjonene tok til i styrke i dagene etter at Bayern tapte 1-3 for Porto i den første kampen i mesterligaens kvartfinale i forrige uke. I samme moment valgte den tyske klubbens mangeårige lege å trekke seg, fordi han angivelig følte han fikk skylden for nederlaget.

Tirsdag ble så Porto knust 6-1 i returkampen i Tyskland, og plutselig synes stemningen rundt Guardiola å være en annen igjen. Spanjolen har nå muligheten til å føre klubben til tre titler denne sesongen.

- Jeg vet veldig godt at han kommer til å være trener her til juni 2016, sier Rummenigge til avisen Bild.

Bayern-sjefen opplyser videre at forhandlinger om en ny kontrakt vil finne sted i andre halvdel av 2015.

- Målet er å forlenge Guardiolas kontrakt, og jeg tror mulighetene er veldig gode for at han er trener i klubben også etter 2016, sier han.

Ikke bekymret At Guardiola den siste tiden skal ha hatt kontakt med tidligere Barcelona-kollega Txiki Begiristain, som nå er sportsdirektør i Manchester City, bekymrer ikke Rummenigge.

- Jeg kan ikke forestille meg at Pep går til en klubb som Manchester City, sier han.

Bayern kan avgjøre kampen om det tyske ligagullet kommende helg. Deretter venter det cupfinale mot Borussia Dortmund, før innspurten i mesterligaen står for tur.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!