Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han koster Chelsea 315 millioner kroner

Her er Premier League-ryktene for Deadline Day.

NÆR CHELSEA: Juan Cuadrado var glitrende i fjorårets VM. Nå er colombianeren på vei fra Fiorentina til Chelsea. Foto: EPA/MAURIZIO DEGL' INNOCENTI
NÆR CHELSEA: Juan Cuadrado var glitrende i fjorårets VM. Nå er colombianeren på vei fra Fiorentina til Chelsea. Foto: EPA/MAURIZIO DEGL' INNOCENTI Vis mer

Årets januarvindu har foreløpig gått rolig for seg med Wilfried Bonys overgang til Manchester City som den største, men storklubbene jobber nå for å sikre spilleren de håper skal være tunga på vektskåla i andre halvdel av sesongen.

De største overgangene som er forventet mandag før klokka tikker ubønnhørlig over midnatt involverer Chelsea.

The Guardian skriver at det er forventet at Juan Cuadrado vil bli klar for de blåkledde i løpet av mandag. Overgangen vil koste Chelsea 274 millioner kroner, men summen kan stige til 315 millioner kroner avhengig av klausuler.

Som en del av Cuadrado-avtalen jobber klubbene også for at Mohamed Salah skal gå på lån til Serie A-klubben.

Overgangen er dog avhengig av at Chelsea får solgt Andre Schürrle til Wolfsburg. Tyskeren er sammen med sin far og agent i Wolfsburg for å forhandle fram en avtale. Den må være klar før klokka 18 norsk tid. Da stenger det tyske overgangsvinduet.

SISTE: Tyske Bild skriver at han er registrert hos det tyske fotballforbundet slik han må være før klokka 12. Overgangen nærmer seg.

Det er ventet at Schürrles overgang vil gi Chelsea omtrent 240 millioner kroner.

Newcastles back Davide Santon er nær en overgang til Inter Milan. Sky Sports skriver at italieneren går på lån til Milano-klubben ut sesongen. Santon bekreftet også overgangen på sin Facebook-side, men Newcastle har foreløpig ikke bekreftet avtalen.

En overgang som er i boks fra Premier Leagues verden er at Stokes Robert Huth går til Leicester. Leicester bekrefter at tyskeren spiller resten av sesongen for dem på lån.


Manchester Uniteds Darren Fletcher skal ha fått grønt lys til å forlate Old Trafford.

West Bromwich skal være i førersetet, men også West Ham ønsker 31-åringens underskrift. Storklubben skal også være villige til å gi slipp på Wilfried Zaha. The Guardian skriver at lar ham gå for rett pris. Riktig pris skal være snaut 40 millioner kroner med klausuler som gjør at summen kan stige i framtiden.

Mandag ettermiddag skriver samme avis at overgangen er i boks.

Manchester Evening News skriver at Everton ønsker Adnan Januzaj på lån. Samme avis skriver dog at Louis Van Gaal er skeptisk til å slippe den offensive spilleren til en annen klubb i januar.

En som derimot forsvinner fra Old Trafford, er Anderson.

Brasilianeren er i sitt hjemland for å fullføre en overgang til Internacional, skriver Manchester-avisa. Lagkamerat Juan Mata ønsker 26-åringen lykke til med hans videre karriere i sitt ukentlige blogginnlegg mandag. Mandag ettermiddag ble overgangen bekreftet.

Et annet britisk talent som ryktes bort er Danny Ings. Burnley-spissens kontrakt går ut til sommeren, men klubben var forrige uke ute i mediene og fastslo at Ings ikke flytter på seg i dette overgangsvinduet. Likevel rapporterer BBC mandag at David Moyes' Real Sociedad skal ha følere ute og ønsker å sikre seg 22-åringens signatur.

Liverpool skal også ønske Ings til Anfield denne mandagen, skriver The Times-journalist Tony Barrett.

Samtidig er det ventet at ingen store navn vil forlate Anfield mandag. Det gjør Crystal Palaces og Hulls interesse i å låne Rickie Lambert sannsynligvis møter veggen.

SKILLES: Andre Schürrle forlater etter alt å dømme Chelsea til fordel for Wolfsburg. Foto: REUTERS/Andrew Winning
SKILLES: Andre Schürrle forlater etter alt å dømme Chelsea til fordel for Wolfsburg. Foto: REUTERS/Andrew Winning Vis mer

En av Premier Leagues positive overraskelser denne sesongen ønsker også å forsterke mannskapet til andre halvdel av sesongen. West Ham og Sam Allardyce skal ha fått avslått et bud på Swanseas Bafetimbi Gomis i formiddagstimene, og The Telegraph skriver at London-klubben ikke ønsker å øke budet.

En annen positiv overraskelse i årets sesong er Harry Kane. Han flytter ikke på seg mandag. Tottenham bekrefter at spissen har signert en ny kontrakt som binder ham til klubben de neste fem og et halvt årene.

Britiske medier skriver at de liljehvite er interesserte i å kvitte seg med Aaron Lennon, Emanuel Adebayor og enten Younes Kaboul eller Vlad Chiriches.

Hull og Stoke skal være de som leder an kampen om Lennon, mens West Ham og Crystal Palace er interesserte i Adebayor, skriver The Mirror. Kaboul skal ifølge The Telegraph være den som er nærmest utgangsdøra på White Hart Lane. Roma ønsker Tottenham-kapteinens tjenester.

Harry Redknapp er vanligvis synonymt med hektiske handler og uventede vendinger på Deadline Day, men mandag virker det som om han må smøre seg med tålmodighet. QPRs eier Tony Fernandes har rykket ut på Twitter og skriver at Redknapp ikke får bruke sjekkheftet.

Enkelte britiske aviser spekulerer også i spektakulære overganger.

Deriblant skriver Daily Star at Micah Richards går til Inter Milan.

Daily Express klemmer også til og hevder at Manchester United jakter Kevin De Bruyne og Mats Hummels fra henholdsvis Wolfsburg og Borussia Dortmund.

Det britiske overgangsvinduet stenger ved midnatt norsk tid.