- Han koster Chelsea 315 millioner kroner

Her er Premier League-ryktene for Deadline Day.

NÆR CHELSEA: Juan Cuadrado var glitrende i fjorårets VM. Nå er colombianeren på vei fra Fiorentina til Chelsea. Foto: EPA/MAURIZIO DEGL' INNOCENTI
NÆR CHELSEA: Juan Cuadrado var glitrende i fjorårets VM. Nå er colombianeren på vei fra Fiorentina til Chelsea. Foto: EPA/MAURIZIO DEGL' INNOCENTI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Årets januarvindu har foreløpig gått rolig for seg med Wilfried Bonys overgang til Manchester City som den største, men storklubbene jobber nå for å sikre spilleren de håper skal være tunga på vektskåla i andre halvdel av sesongen.

De største overgangene som er forventet mandag før klokka tikker ubønnhørlig over midnatt involverer Chelsea.

The Guardian skriver at det er forventet at Juan Cuadrado vil bli klar for de blåkledde i løpet av mandag. Overgangen vil koste Chelsea 274 millioner kroner, men summen kan stige til 315 millioner kroner avhengig av klausuler.

Som en del av Cuadrado-avtalen jobber klubbene også for at Mohamed Salah skal gå på lån til Serie A-klubben.

Overgangen er dog avhengig av at Chelsea får solgt Andre Schürrle til Wolfsburg. Tyskeren er sammen med sin far og agent i Wolfsburg for å forhandle fram en avtale. Den må være klar før klokka 18 norsk tid. Da stenger det tyske overgangsvinduet.

SISTE: Tyske Bild skriver at han er registrert hos det tyske fotballforbundet slik han må være før klokka 12. Overgangen nærmer seg.

Det er ventet at Schürrles overgang vil gi Chelsea omtrent 240 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.