- Han lærte meg småtriks jeg aldri har fortalt videre

United-spillere hyller Solskjær foran Old Trafford-returen.

HYLLER SOLSKJÆR: Både Welbeck (nummer 19) og Tom Cleverley (nummer 23) er fulle av lovord om Ole Gunnar Solskjær (innfelt). Foto: AP / AFP / NTB scanpix
HYLLER SOLSKJÆR: Både Welbeck (nummer 19) og Tom Cleverley (nummer 23) er fulle av lovord om Ole Gunnar Solskjær (innfelt). Foto: AP / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gjennom 11 år var Ole Gunnar Solskjær en trofast målgarantist som spiller for Manchester United, og i 1999 oppnådde han heltestatus da han ble matchvinner i Champions League-finalen mot Bayern München.

Da han la opp som spiller, bar det over til trenersiden, der han jobbet med de unge spissene og dirigerte United-reservene i totalt tre år. Siden gikk han til Mole, ledet laget til to strake seriegull og i januar ble han som kjent klar for Cardiff.

Førstkommende tirsdag skal han føre troppen sin ut på sin gamle hjemmebane. Det blir første gang siden han forlot United i 2011 at han entrer Old Trafford og håper på United-tap.

Hyller Solskjær På motsatt side ønsker imidlertid hans gamle elever og nåværende United-spillere ham velkommen.

- Som barn og United-fan så jeg Ole score veldig mange mål. Jeg så hva han gjorde for klubben og han var fantastisk. Det finnes ikke andre ord for å beskrive ham, sier Danny Welbeck ifølge klubbens egne hjemmesider.

Likevel har Welbeck flere superlativer i retning Ole Gunnar Solskjær.

- Jeg føler meg priviligert som hadde Solskjær som trener etter at han la opp som spiller. Jeg hadde flere økter med Ole, og jeg følte straks at han kom til å bli en god trener. Han lærte meg veldig mye, for eksempel en masse småtriks jeg ikke har sagt videre til noen. Jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det bra i Premier League, og jeg ønsker han alt mulig godt, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer