- Han må ha blitt lurt, de må ha tatt ham i et sløvt øyeblikk

Chelseas supporterklubb i Norge er sjokkert over Lampards utlånsavtale.

TIL CITY: Frank Lampard skal på utlån til Manchester City, noe som overrasker Vidar Helseth i den norske supporterklubben til Chelsea. Foto: Craig Ruttle / AP PHoto / NTB Scanpix
TIL CITY: Frank Lampard skal på utlån til Manchester City, noe som overrasker Vidar Helseth i den norske supporterklubben til Chelsea. Foto: Craig Ruttle / AP PHoto / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Frank Lampard ble fristilt av Chelsea etter sesongen, etter 13 år i klubben.

I forrige uke signerte han for New York City FC.

Den nyoppstartede MLS-klubben har samme eiere som Manchester City, og det ble derfor spekulert i om Lampard kom til å bli sendt på utlån til Premier League-klubben, i påvente av sesongoppkjøringen i USA i januar.

- Vil ikke spille for City Daglig leder i Chelsea Supporters Norway, Vidar Helseth, sa til Dagbladet i går at han var trygg på at det ikke kom til å skje.

- Jeg ville blitt svært sjokkert dersom det hadde skjedd, men det er jeg trygg på ikke vil skje, sa Helseth.

- Lampard ville aldri spilt for City, og ettersom han er skarpere i huet enn alle de involverte parter - eiere, styre og så videre -  så ville han forutsett et slikt scenario og tatt høyde for dette da han inngikk kontrakten.

I går kveld bekreftet imidlertid City-trener Manuel Pellegrini overfor Sky Sports at Lampard kommer til å spille for de lyseblå fram til januar.

- Han må ha blitt lurt, de har tatt ham i et sløvt øyeblikk. Kanskje han skrev under etter noen søvnløse netter, eller at han har skrevet under på noe han ikke var klar over, sier Helseth til Dagbladet i dag.

- Han ønsker ikke å spille for City, han må ha blitt tatt på en dårlig dag, for han er altfor skarp til å skrive under på det.

Møter Chelsea Helseth synes overgangen er merkelig, og håper fortsatt at han slipper å se Lampard i lyseblå trøye.

- City-supporterne er nok tilfreds over vår lidelse, og kommer til å applaudere ham. Men det skal sies at selv om han er en legende, og få eller ingen spillere kan matche det han har levert, så har det skjedd over lang tid. Han er ingen selvfølgelig på et bortskjemt lag som City, som har mange stjernespillere. Ingen går rett inn der, sier Helseth.

- Hvis jeg ser han i lyseblå trøye, så håper jeg han er rekorddårlig og snubler, og kanskje heller ødelegger litt for City.

Lampard skal ha sagt at han ikke ønsker å spille kampen mot Chelsea i september.

- Hvis eierne har klart å tvinge ham til City, så ser ingen grunn til at de plutselig skal være kompiser, og la han få slippe å spille mot Chelsea, sier Helseth.

- Jeg skal snakke med han, men nå spiller han for Manchester City, og han kommer til å spille alle de kampene han må, sier Pellegrini om akkurat den saken, ifølge Sky Sports.

OVERRASKET: Leder i Chelsea Supporters Norway, Vidar Helseth. Foto: chelsea.no
OVERRASKET: Leder i Chelsea Supporters Norway, Vidar Helseth. Foto: chelsea.no Vis mer