Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han må ha sett stjerner

Bokser hevder han slo Nannskog flere ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går hevdet nybakt seriemester Daniel Nannskog at han ble sparket i rompa utenfor utestedet Living Room etter gullfesten.

- Det kom en fyr som var litt «kaksig» slik det alltid pleier å være når vi er ute på byen. Vi avfeide ham og han sparket meg i rompa. Da ba jeg ham stikke til helvete og vi dro fra stedet, fortalte Nannskog i går.

Den versjonen bestrides kraftig av flere vitner Dagbladet.no har vært i kontakt med. Og ikke minst, mannen som hevder det var han som slo Nannskog.

Dameflørt foranledningen

- Nannskog ble slått flere ganger i ansiktet. Det var skikkelig slåsskamp, sier et av vitnene til Dagbladet.no.

Den angivelige gjerningsmannen forklarer hendelsesforløpet på denne måten:

- Jeg fikk øye på dama hans i folkemengden utenfor Saga Kino etter at Living Room stengte. Jeg visste ikke at det var dama hans, så jeg begynte å flørte med henne. Så ble jeg nok litt for intim og det så Nannskog. Han ble rasende og løp på meg, sier mannen til Dagbladet.no.

Mannen som hevder han slo Nannskog er tidligere juniornorgesmester i boksing en rekke ganger. Han er i slutten av tredveårene og er til daglig forretningsmann i Oslo.

GULLFESTEN FIKK EN EKSTRA SMELL: Daniel Nannskog hevdet han fikk et spark i rompa, gjerningsmannen hevder han slo ham i ansiktet flere ganger. Foto: SCANPIX/ STIAN LYSBERG SOLUM
GULLFESTEN FIKK EN EKSTRA SMELL: Daniel Nannskog hevdet han fikk et spark i rompa, gjerningsmannen hevder han slo ham i ansiktet flere ganger. Foto: SCANPIX/ STIAN LYSBERG SOLUM Vis mer

Han hevder han først prøvde å roe ned Nannskogs raseri ved å klapse til ham med åpen hånd.

Hevder Nannskog angrep

- Han løp mot meg i full fart, men jeg er ganske bevegelig siden jeg har bokset i mange år, så jeg tok et sted til siden, og klappet til ham med åpen hånd i samme bevegelse. Da tok han fart igjen og løp mot meg. Jeg klappet til ham en gang til for å roe ned temperamentet hans. Tredje gangen slo jeg hardt. Jeg tror han må ha sett stjerner etter det slaget. Så sparket jeg han i rompa. Da løp han inn i en taxi og forsvant. Dama hans sto igjen på fortauet, forteller mannen.

Flere uavhengige vitner bekrefter overfor Dagbladet.no at Nannskog fikk flere slag i ansiktet. I går var det ikke aktuelt for Nannskog å politianmelde forholdet.

image: - Han må ha sett stjerner
FESTEN SLUTTET HER: Da utestedet Living Room stengte, ble det bråk mellom Daniel Nannskog og en tidligere norgesmester i boksing utenfor. Nå hevder bokseren overfor Dagbladet.no at han slo Nannskog i ansiktet flere ganger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!