- Han må ha tatt med seg selvtilliten til hele Skien

Fagermo hyller tomålsscorer Fevang.

TONEANGIVENDE: Morten Fevang (midten) scoret to mål for Odd Grenland og var en klippe i midtforsvaret. Det fikk Dag-Eilev Fagermo til å ty til store ord.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
TONEANGIVENDE: Morten Fevang (midten) scoret to mål for Odd Grenland og var en klippe i midtforsvaret. Det fikk Dag-Eilev Fagermo til å ty til store ord.Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| • Odd Grenland - Bodø/Glimt 4-0.I fjor var det Bodø/Glimt, men i år er det Odd Grenland som er sensasjonsklubben i eliteserien. Med 4-0-seier over Glimt ble det ettertrykkelig bevist.- Det er festfotball i dag, konstaterer en smørblid Odd-trener Dag-Eilev Fagermo overfor TV 2-sporten.Situasjonen kunne knapt ha vært likere. Etter tolv runder i fjor, hadde Bodø-laget overraskende 18 poeng. Etter tolv runder i år hadde Odd Grenland nøyaktig like mange.— Jeg kan nesten ikke huske at det har gått på skinner på denne måten før. Det er iallfall lenge mellom hver gang det skjer. Det skulle ha skjedd oftere, sier Morten Fevang til NTB.

Men etter nedsablingen av Glimt i Skien søndag, er Oddrane i stedet oppe i 21 poeng etter 13 kamper.

34-åringen ble tomålsscorer i annen omgang. Da var kampen allerede avgjort. Men for den nybakte landslagsspilleren, smakte det uansett svært godt med årets to første mål.— Det var deilig å få gjort noe med den måltørken. Det ene kom etter et fint raid, mens det andre var på straffespark. Så det var en grei kamp, fleiper Fevang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer