- Han må lære seg å tape

Jonevret takket ikke Rösler for kampen.

- MÅ LÆRE SEG Å TAPE: Uwe Rösler (t.h.) mener Kjell Jonevret bør lære seg å takle tapte fotballkamper på en bedre måte etter at Molde-trener ikke tok Viking-kollegaen i hånda etter tapet på Viking Stadion. Her hilser de to på hverandre foran fjorårets møte mellom lagene.Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX  .
- MÅ LÆRE SEG Å TAPE: Uwe Rösler (t.h.) mener Kjell Jonevret bør lære seg å takle tapte fotballkamper på en bedre måte etter at Molde-trener ikke tok Viking-kollegaen i hånda etter tapet på Viking Stadion. Her hilser de to på hverandre foran fjorårets møte mellom lagene.Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Viking - Molde 2-1.

Etter å ha sett scoringer fra Birkir Bjarnason og Martin Fillo snu 0-1 til 2-1 på Viking Stadion, og dermed langt på vei sendt Molde ut av gullkampen i Tippeligaen, forsvant en ytterst skuffet Kjell Jonevret rett i spillertunnelen.Uten å takke Viking-trener Uwe Rösler for kampen.

Tyskeren var på vei over til Molde-kollegaen med en utstrakt lanke, uten at Jonevret gjorde antydninger til å imøtekomme forsøket på et vennskapelig håndtrykk. Det fikk Rösler til å slå oppgitt ut med armene og komme med antydninger om at Jonevret er en dårlig taper.- Jeg tror han må lære seg å tape kamper. Han var veldig sint for mange dommeravgjørelser, men vi blir alle irriterte innimellom. Han har et fantastisk lag og fortjener plassen i toppen av tabellen, man han må lære seg å tape, sier Rösler til TV 2 Sporten.

Selv om Jonevret innrømmer misnøye med en god del av dommer Ken Henry Johnsens avgjørelser, understreker at han ikke mente å overse Viking-treneren ved kampslutt.

- Jeg så han ikke, så det var ikke meningen. Det er overhodet ingen «bad feelings» mellom oss. Jeg var skuffet etter kampen, men tar han gjerne i hånden for det, sier han til TV 2 Sporten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer