Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han må lære seg å tape

Jonevret takket ikke Rösler for kampen.

- MÅ LÆRE SEG Å TAPE: Uwe Rösler (t.h.) mener Kjell Jonevret bør lære seg å takle tapte fotballkamper på en bedre måte etter at Molde-trener ikke tok Viking-kollegaen i hånda etter tapet på Viking Stadion. Her hilser de to på hverandre foran fjorårets møte mellom lagene.Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX  .
- MÅ LÆRE SEG Å TAPE: Uwe Rösler (t.h.) mener Kjell Jonevret bør lære seg å takle tapte fotballkamper på en bedre måte etter at Molde-trener ikke tok Viking-kollegaen i hånda etter tapet på Viking Stadion. Her hilser de to på hverandre foran fjorårets møte mellom lagene.Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX . Vis mer

(Dagbladet.no): Viking - Molde 2-1.

Etter å ha sett scoringer fra Birkir Bjarnason og Martin Fillo snu 0-1 til 2-1 på Viking Stadion, og dermed langt på vei sendt Molde ut av gullkampen i Tippeligaen, forsvant en ytterst skuffet Kjell Jonevret rett i spillertunnelen.

Uten å takke Viking-trener Uwe Rösler for kampen.

Tyskeren var på vei over til Molde-kollegaen med en utstrakt lanke, uten at Jonevret gjorde antydninger til å imøtekomme forsøket på et vennskapelig håndtrykk. Det fikk Rösler til å slå oppgitt ut med armene og komme med antydninger om at Jonevret er en dårlig taper.

- Jeg tror han må lære seg å tape kamper. Han var veldig sint for mange dommeravgjørelser, men vi blir alle irriterte innimellom. Han har et fantastisk lag og fortjener plassen i toppen av tabellen, man han må lære seg å tape, sier Rösler til TV 2 Sporten.

Selv om Jonevret innrømmer misnøye med en god del av dommer Ken Henry Johnsens avgjørelser, understreker at han ikke mente å overse Viking-treneren ved kampslutt.

- Jeg så han ikke, så det var ikke meningen. Det er overhodet ingen «bad feelings» mellom oss. Jeg var skuffet etter kampen, men tar han gjerne i hånden for det, sier han til TV 2 Sporten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media