Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han må passe seg

Newcastle-sjefen er på vakt etter å ha kjøpt kontroversielle Lee Bowyer fra West Ham.

Etter at London-klubben West Ham rykket ned fra Premier League har administrasjonen fristilt 10 av spillerne. Blant dem er kontroversielle Lee Bowyer.

Bowyer kom fra Leeds midt i sesongen etter en rekke belastende episoder i klubben. Han var tiltalt for grov vold mot en asiatisk student sammen med lagkameraten Jonathan Woodgate, men ble frikjent. Likevel ble han stemplet som rasist i britiske medier etter at avisene dokumenterte flere utfall mot innvandrere.

Som læregutt i Charlton ble han tatt for cannabisbruk. Skandalene har fulgt Bowyer som fluer følger møkk.

Da han ble utestengt i seks e-cupkamper etter å ha stemplet en Malagaspiller i ansiktet i desember i fjor var det dråpen for Leeds. Bowyer hadde nektet å underskrive ny kontrakt med klubben og kunne gå gratis til sommeren. Derfor valgte Leeds å sende ham til kriserammede West Ham.

Nå går han gratis til Newcastle. Der er fansen bekymret.

- Lee Bowyers egenskaper er udiskutable, og alle fortjener en ny sjanse, sier Newcastle-manager Bobby Robson ifølge Planetfootball og forsøker samtidig å roe alle som er skeptiske til Bowyers raseholdninger.

- Vi har en multinasjonal stall som vi er veldig stolte av. Vi hadde ikke gjort noe som setter det i fare, sier han og mener Bowyer har modnet med årene. Likevel advarer han den nye spilleren.

- Vi er forberedt på å gi ham all den støtten han trenger, men han må passe seg.

Lee Bowyer skal være enig med Newcastle om en fem-årskontrakt.

IKKE BARE GOD I FOTBALL: Lee Bowyer er en av Storbritannias mest kontroversielle spillere. Nå skal han til Newcastle.
ADVARER BOWYER: Sir Bobby Robson får ansvaret for Bowyer i Newcastle. Det regner han med blir moro, spesielt hvis Bowyer holder seg på matta.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media