Isak Hansen-Aarøen (17) debuterte for Manchester United:

- Han må steppe opp!

Den norske tenåringen fikk stor oppmerksomhet etter debuten for Manchester United grunnet de mange tatoveringene. Men én tatovering betyr mer enn resten.

TEMA: Flere har lagt merke til de mange tatoveringene Isak Hansen-Aarøen (17) har. Foto: Dave Thompson/PA via AP
TEMA: Flere har lagt merke til de mange tatoveringene Isak Hansen-Aarøen (17) har. Foto: Dave Thompson/PA via AP Vis mer
Publisert

Søndag 31. juli ble en minneverdig dag for Isak Hansen-Aarøen. Tromsøværingen fikk nemlig sine første minutter for Manchester Uniteds førstelag, da han ble byttet inn mot Rayo Vallecano.

Nordmannen har lenge vært ansett som en av de mer talentfulle spillerne i Uniteds akademi, men etter kampen var det ikke bare 17-åringens ballkunster som ble omtalt.

Flere medier og fotballsupportere har også viet spalteplass til de mange tatoveringene unggutten har.

- Jeg liker tatoveringer veldig

Hansen-Aarøen forteller at det har vært mye fokus på kroppskunsten hans.

- Det har blitt så mye etter kampen at jeg ikke har fått med meg alt, sier Hansen-Aarøen til Dagbladet.

- Mamma har sendt bilder om at folk snakker om tatoveringene mine. Jeg synes det er moro, jeg liker tatoveringer veldig.

Han forteller at han har sett følgertallet på Instagram gå opp den siste tiden, og at det innboksen har rent over av meldinger fra nysgjerrige og begeistrede supportere.

I skrivende stund nærmer han seg 65 000 følgere på det sosiale mediet.

INITIALENE: Deler av høyrearmen har Isak Hansen-Aarøen viet til familien sin. Foto: Privat
INITIALENE: Deler av høyrearmen har Isak Hansen-Aarøen viet til familien sin. Foto: Privat Vis mer

Blant annet har sommerfuglen på halsen blitt nevnt av flere på sosiale medier. Selv om det kanskje er den mest synlige av tatoveringene, så er 17-åringen åpen om hvilken av tatoveringene som betyr mest.

- Jeg har noen hjerter med initialene til alle i familien. Den betyr mest. Jeg har det tatovert nede på høyrearmen, forteller Hansen-Aarøen.

«Stikk» til faren

På Instagram viser Hansen-Aarøen også fram en tatovering i nakken, som er et sitat fra hans bestefar.

Og mye tyder på at tatoveringer hører til i familien. Hansen-Aarøen forteller at både han og faren, Sverre Aarøen, er glade i kroppskunst.

Det ser uansett ut til far har en jobb å gjøre dersom han skal kunne vise til samme mengden med tatoveringer som Manchester Uniteds nye stjerneskudd.

ANDRE SIDEN: På begge sider av høyre håndledd så har Hansen-Aarøen tatovert initialene til familiemedlemmer i hjerter. Foto: Privat.
ANDRE SIDEN: På begge sider av høyre håndledd så har Hansen-Aarøen tatovert initialene til familiemedlemmer i hjerter. Foto: Privat. Vis mer

- Jeg har gått forbi pappa i antall tatoveringer, så jeg har bedt han steppe opp gamet nå, humrer Hansen-Aarøen.

Med sine minutter mot Rayo Vallecano er han blant få nordmenn som har fått spilletid for Manchester Uniteds førstelag. Skulle han få muligheten i en offisiell kamp for United denne sesongen, blir han den sjette norske herrespilleren til å gjøre så.

Ronny Johnsen, Ole Gunnar Solskjær, Henning Berg, Erik Nevland og Joshua King har alle representert Manchester United.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer