Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han måtte sy 50 sting etter skrekkskaden som sendte ham ut av VM

Bode Miller tar det med godt mot.

50 STING: Bode Miller måtte sy hele 50 sting etter at han pådro seg et stygt kutt under herrenes super-G forrige torsdag. Foto: Instagram / NTB Scanpix
50 STING: Bode Miller måtte sy hele 50 sting etter at han pådro seg et stygt kutt under herrenes super-G forrige torsdag. Foto: Instagram / NTB Scanpix Vis mer

BEAVER CREEK (Dagbladet): De fleste er skjønt enige om at alpinistene som setter utfor de bratteste hengene i verden er av det fryktløse slaget, men det er få om noen som kjører mer på grensa enn amerikanske Bode Miller.

Det ble kostbart på torsdagens super-G.

Amerikaneren var rask på den første mellomtiden, men over den ene hengkanten gikk han, som så mange ganger før, for tett på en port, mistet balansen og falt baklengs i høy fart.

På nærmest mirakuløst vis reiste han seg opp for egen maskin og seilte ned til målområdet hvor kameraene raskt fant et dypt kutt i det høyre beinet hans.

Deretter bar det rett til sykehuset i Vail hvor han ble operert. Kort tid etter kunne han rapportere om at han var i gode hender, og at operasjonen hadde gått som planlagt.

Nå har han også lagt ut bevis for akkurat det. På sin instagramkonto ligger det nå et bilde av kuttet som er sydd sammen. Han har også skrevet en kort beskjed:

- Tross ryktene er det bare 50 sting eller noe sånt om man teller de som er på innsiden.

Det har også blitt spekulert i om Miller akter å legge opp etter den siste skaden. 37-åringen, som er USAs mest dekorerte alpinist, har selv sagt i et intervju med NBC at det er noe han vurderer, men han har foreløpig ikke trukket noen endelig konklusjon.

VELKOMSTKOMITÉ:: Bode Miller får et kyss av kona Morgan etter å ha kommet helskinnet ned utforløypa på tirsdagens trening, to dager før det fatale fallet i torsdagens Super-G. Foto Hans Arne Vedlog / DagbladetHans Arne Vedlog /Dagbladet
VELKOMSTKOMITÉ:: Bode Miller får et kyss av kona Morgan etter å ha kommet helskinnet ned utforløypa på tirsdagens trening, to dager før det fatale fallet i torsdagens Super-G. Foto Hans Arne Vedlog / DagbladetHans Arne Vedlog /Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media