Familiens minneord om Arild Berg

«Han mente selv at han hadde knekt ME-gåten»

Familien tok et siste farvel med Arild Berg med et flott minneord hvor de blant annet snakket om ME-sykdommen Berg var plaget av.

SE TV: Arild Berg begraves fra Bodø domkirke. Berg spilte eliteseriefotball for Bodø/Glimt på 1990-tallet og fikk totalt 113 kamper for laget. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): I dag ble Arild Berg bisatt fra Bodø domkirke.

Den tidligere fotballspilleren ble 43 år gammel før han gikk bort den 22. juni. Berg var en utypisk fotballspiller og fikk heller ikke den lysende karrieren mange hadde trodd.

Slik valgte familien, via prest Odd Eidner, å ta farvel med Arild Berg.

Minneord Arild Berg.

«17. juli 1975 så en liten gutt dagens lys, som nummer tre i en søskenflokk på fem. Det skulle tidlig vise seg at denne gutten hadde arvet egenskaper både fra sin kunstneriske familie på mor-siden, og sin sportslige familie på far-siden. Familien merket fort at dette var en aktiv og uredd gutt som var høyt og lavt. Arild var også en allsidig gutt som holdt på med det meste. Dette skulle også vise seg å bli et kjennetegn gjennom hele hans liv. Allsidighet var stikkordet, og han hadde stadig vekk nye jern i ilden. Hovedaktiviteten hans ble fort fotball, og man så tidlig antydninger til at Arild var et stort fotballtalent. Ellers var ski- og fjellturer, fisking, filming, biljard, snooker, break dance, golf, tennis og wordfeud bare noen av aktivitetene Arild bedrev. Han ble flink i det meste han drev på med, og han likte ikke å være middelmådig. Han satset alltid stort. Når han gikk inn for noe, så gjorde han det «all in»!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer