Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han ødela kampen med den holdningen

Tim-Robin Lihaug (21) etter ny proffseier.

 NY SEIER:   Tim-Robin Lihaug viste nok en gang styrke da han lørdag slo Marko Benzon med 59-55 under Nordic Fight Night.

Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
NY SEIER: Tim-Robin Lihaug viste nok en gang styrke da han lørdag slo Marko Benzon med 59-55 under Nordic Fight Night. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tim-Robin Lihaug viste nok en gang styrke da han lørdag slo Marko Benzon med 59-55 under Nordic Fight Night.

Lihaug ble kalt inn som erstatter for en skadd Simen Smaadal for bare et par dager siden. Det virket ikke som om kort forberedelsestid hadde noen innvirkning på 21-åringen.

- Jeg var ganske sliten mentalt, ettersom jeg bokset for bare to uker siden og tok denne kampen på en ukes varsel. Jeg føler egentlig jeg har gått litt på reservetanken den siste uken, sa Lihaug til Nettavisen.

Kampen ble gjennomført på en solid måte sett med norske øyne. 29 år gamle Benzon, som kommer fra Kroatia, måtte til slutt innse nederlaget og dommerne kåret Lihaug til vinner med poengsummen 59-55. Etterpå lot Lihaug seg irritere at av kroaten til stadighet låste nordmannen i et forsøk på å drøye tiden.

- Han ødela kampen med den holdningen, men det var en fin erfaring for meg. Man må gjennom noen sånne i karrieren, sa Lihaug.

Sist Lihaug var i aksjon under Nordic Fight Night slo han tyskeren Alexander Runde halvveis i tredje omgang.

Benzon er tidligere verdensmester i kickboksing. Han har nå sju seirer og seks tap i proffboksing.

(NTB)

Hele Norges coronakart