Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han ødela livet mitt

Broren til Ryan Giggs i sitt første intervju etter sexskandalen.

BROREN STÅR FRAM. Broren til Ryan Giggs, Rhodri, står i dag fram i The Sun og forteller at sexskandalen til broren og kona ødela livet hans. Foto: REUTERS/Toby Melville
BROREN STÅR FRAM. Broren til Ryan Giggs, Rhodri, står i dag fram i The Sun og forteller at sexskandalen til broren og kona ødela livet hans. Foto: REUTERS/Toby Melville Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er et halvt år siden det ble kjent at Manchester United-spiller Ryan Giggs hadde hatt en åtte år lang affære med Natasha, kona til sin egen bror.

I britiske The Sun forteller nå broren, Rhodri Giggs, for første gang om hvordan han opplevde saken som sjokkerte England.

- Han ødela livet mitt. Jeg ønsket ham død, sier Rhodri Giggs.

Broren til den profilerte spilleren trodde først ikke på det som sto i News of the World da saken ble kjent. Og først en måned senere, da Natasha Giggs kom hjem etter en utenlandsferie, viste hun en sms til Rhodri som hun hadde fått fra broren.

Nektet for alt Da skjønte Rhodri Giggs hva som hadde skjedd. Blant annet at Ryan Giggs hadde tvunget henne til å ta en abort bare uker før Natasha og Rhodri skulle gifte seg.

Foto: EPA/PETER KLAUNZER
Foto: EPA/PETER KLAUNZER Vis mer

- Ryan snakket usant til alle. Han nektet for alt, helt til Natasha viste meg en sms. Da ble han tvunget til å tilstå, sier Rhodri.

Etter at skandalen ble kjent i England, flyktet Ryan Giggs, hans egen kone og to barn fra landet. Først fire uker senere møttes brødrene Giggs.

- Handlet om sex Møtet varte i mindre enn et kvarter. Ifølge Rhodri, venter han fortsatt på en beklagelse fra broren.

- Han var ikke lei seg. Han sa at alt handlet om sex, og ikke noe annet enn det. Det var jo veldig snilt av ham, sier Rhodri ironisk.

- Jeg tenkte: Du har nettopp forsøkt å ødelegge livet mitt på grunn av sex. Etter det snakket han bare om Charity Shield og at han kom til å bli buet ut. Jeg fikk ingen beklagelse. Ingen ting, sier Rhodri.

THE SUN: Slik ser forsida til The Sun ut i dag.
THE SUN: Slik ser forsida til The Sun ut i dag. Vis mer

Brødrene har ikke snakket sammen siden.

Ryan Giggs er fortsatt gift med sin kone Stacey. Natasha er akkurat nå deltager i Celebrity Big Brother.

FRA I SOMMER: Dette var framsida til The Sun 6. juni i fjor.
FRA I SOMMER: Dette var framsida til The Sun 6. juni i fjor. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!