- Han oppdaget verden og ble besatt av damer

Real Madrid-presidenten langer ut mot Mesut Özil.

DAMEFUT?: Real Madrids president Florentino Perez mener Mesut Özil brukte for mye tid på å løpe etter damene, og for lite tid på å sove på nattestid. Foto: REUTERS/Michael Dalder
DAMEFUT?: Real Madrids president Florentino Perez mener Mesut Özil brukte for mye tid på å løpe etter damene, og for lite tid på å sove på nattestid. Foto: REUTERS/Michael DalderVis mer

(Dagbladet): Da Mesut Özil forlot Real Madrid til fordel for Arsenal på deadline-day, ble han London-klubbens dyreste signering noensinne.

Mye tydet på at den tyske midtbaneeleganten gikk fra Spania på grunn av skarp rift om spilletid.

Nå skal derimot Real Madrids president, Florentino Perez, ha tatt bladet fra munnen, og på et internmøte i klubben gjort det klinkende klart hvorfor 24-åringen ikke lenger er å finne på Santiago Bernabeu.

- Besatt av damer Det er abc.es via Aftonbladet som forteller om møtet hvor Perez skal ha gitt Özil det glatte lag, og gitt spillerens uprofesjonelle holdninger skylden for at klubb og spiller har skilt lag.

- Mesut oppdaget verden og ble besatt av damer, en verden som inntil nylig hadde vært utenomjordisk for ham, sa Perez.

Det har vært mye misnøye blant både spillere og supportere i Madrid etter overgangen, og spørsmålet er om dette kun er en måte for Perez å redde ansikt på.

- Det var ikke nødvendigvis kvinnene som var problemet, men de sene kveldene - alle de timene han ikke sov. Han var ikke profesjonell, sa han.

Varm velkomst Özil selv har naturlig nok ikke fortalt noe lignende, og virker godt fornøyd med å skiftet ut den kritthvite drakta til fordel for den røde.

Han har også fått en voldsomt varm mottakelse i London av Arsenal-fans som har vært sulteforet på en stor overgang.

Mye tyder på at ball-magikeren vil få sin debut når Arsenal møter Sunderland borte på lørdag.