- Han oppførte seg som ei rotte

Luis Suarez slaktes av Liverpool-legende før returoppgjøret på Anfield.

TROR PÅ VARM VELKOMST: Tidligere Liverpool-spiller Luis Suarez tror ikke han blir møtt med stor pipekonsert. Foto: Josep LAGO / AFP / NTB Scanpix
TROR PÅ VARM VELKOMST: Tidligere Liverpool-spiller Luis Suarez tror ikke han blir møtt med stor pipekonsert. Foto: Josep LAGO / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool - Barcelona 21.00 på TV 2 i kveld.

Det er knyttet spenning til hva slags mottakelse Barcelona-spiller Luis Suárez vil få på sin gamle hjemmebane i kveld.

Det at angriperen feiret en scoring mot Liverpool i det første oppgjøret, som Barcelona vant 3-0, er det nok noen supportere som vil irritere seg over. Men det at han havnet i klammeri med Andy Robertson og Alisson Becker og til tider viste en mindre fin side, vil nok ikke passere like lett.

Liverpool-legende John Aldridge (60) mener Suarez var ufyselig i det første oppgjøret.

- Suarez oppførte seg som ei rotte i Champions League-semifinalen mot Liverpool og gikk over streken, mener John Aldridge, ifølge irske Independent.

- Jeg har ikke noen problemer med at han feiret målet sitt mot Liverpool. Bare fordi han pleide å ikle seg den røde drakta, betyr ikke det at han må late som at han ikke er begeistret over å score et fantastisk mål i en gigantisk Champions League-kamp, sier han videre.

Aldridge mener derimot Suarez burde hatt mer respekt for gamleklubben, som blant annet støttet ham i den betente rasisme-saken, hvor tidligere Manchester United-spiller Patrice Evra var involvert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer