- Han opptrer som en 40-åring

Tarjei Bø knuste alle igjen.

MER JUBEL: Tarjei Bø fulgte opp sin egen strålende innsats, og vant jaktstarten i Østerrike i formiddag.Foto: SCANPIX/EPA/BARBARA GINDL
MER JUBEL: Tarjei Bø fulgte opp sin egen strålende innsats, og vant jaktstarten i Østerrike i formiddag.Foto: SCANPIX/EPA/BARBARA GINDL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skiskytter-kometen Tarjei Bø gjorde på jaktstarten som han gjorde på sprinten i går: Han knuste alle konkurrentene i Hochfilzen.

Med bare en bom på siste stående skyting minket aldri forspranget Bø gikk ut med fra start, og den siste runden ble en parademarsj for 22-åringen.

Stryningen startet 27 sekunder foran annenmann på jaktstarten, og det var en del som fryktet at det kraftige snøfallet skulle gjøre det vanskelig å gå først. Men Tarjei Bø økte avstanden hele veien.

- Det var mye kulere å vinne i dag enn i går. Det var blytungt å gå i dag, og det var skikkelig gøy, sier Bø til NRK etter sin andre verdenscupseier på to dager.

- Det var dritbra å gå først. Jeg var ikke nervøs, sier Bø.

Helt rå NRKs skiskytter-ekspert Halvard Hanevold er mektig imponert over unggutten.

- Han er helt rå. Han opptrer som en 40-åring, som en erfaren mann, selv om han bare er 22 år gammel, sier Hanevold.

- Det er såpass enkelt at han klarer å gjøre det han gjør på trening også i konkurranse. Han har ingen sperre på det, og bare gjør det han gjør på trening. Jeg var spent på de skytingene, jeg følte det var syretesten, men han viste til fulle at han er mann nok for dette, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer