Han pekes ut som den neste på nivået til Gerrard og Lampard

- Barkley har det som skal til.

EVERTON-STJERNE: Ross Barkley blir av lagkamerat Gareth Barry utpekt som den neste engelske spilleren på nivået til Steven Gerrard og Frank Lampard. 21-åringen har startet årets sesong på strålende vis. Her jubler han for scoring i ligacupkampen mot for to dager siden. Foto: Eddie Keogh / Action Images / NTB Scanpix
EVERTON-STJERNE: Ross Barkley blir av lagkamerat Gareth Barry utpekt som den neste engelske spilleren på nivået til Steven Gerrard og Frank Lampard. 21-åringen har startet årets sesong på strålende vis. Her jubler han for scoring i ligacupkampen mot for to dager siden. Foto: Eddie Keogh / Action Images / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med litt mer stabilitet kan Evertons Ross Barkley bli like god som legendene Steven Gerrard og Frank Lampard, hevder lagkamerat Gareth Barry.

Barkley scoret 1-1-målet i sin 100. kamp for Everton da de slo Reading 2-1 i ligacupen tirsdag.

21-åringen har allerede fått med seg 15 kamper på landslaget.

- Mangler stabilitet Den langt mer rutinerte lagkameraten Gareth Barry (34) er overbevist om at unggutten har det som skal til for å bli en av engelsk fotballs aller største.

- Ross har det potensialet som skal til for å bli like god som dem (Gerrard og Lampard). Han har alt de hadde, men mangler stabilitet på et høyt nivå. Han må regelmessig levere scoringer og målgivende pasninger. Det gjorde de i 10-12 år i Premier League. Det er et naturlig mål for Ross, sier Barry.

Scorer hyppigere Forrige sesong scoret Barkley to mål på 36 kamper. Denne sesongen har åpnet langt bedre med fire mål på åtte kamper.

- Forrige sesong var litt opp og ned, men det var god læring for ham. Jeg er ikke overrasket over at han har åpnet så bra denne sesongen, forteller Barry.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.