Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han reddet dem alle. Det var seks klare sjanser som skulle vært mål

Solskjær hyller de Geas opptreden.

FÅR SKRYT: David de Gea fikk mye skryt for jobben han gjorde i dagens kamp mot Liverpool. Keeperen holdt buret rent, og Manchester United vant 3-0. Foto: EPA / PETER POWELL / NTB Scanpix
FÅR SKRYT: David de Gea fikk mye skryt for jobben han gjorde i dagens kamp mot Liverpool. Keeperen holdt buret rent, og Manchester United vant 3-0. Foto: EPA / PETER POWELL / NTB Scanpix Vis mer

David de Geas spill i 3-0-seieren over Liverpool overgår prestasjonene til Manchester Uniteds tidligere keeperhelter, mener Ole Gunnar Solskjær.

Den tidligere United-spissen bidro som ekspert i Sky Sports' studio under søndagens Premier League-kamper. Som de fleste andre lot Solskjær seg imponere av at de Gea stengte målet.

Faktisk ble han såpass begeistret at han beskrev spanjolens målvaktsprestasjon som den beste han har sett på Old Trafford.

- Jeg har sett noen brukbare forestillinger fra keeperne jeg har spilte med i (Peter) Schmeichel og (Edwin) van der Sar. Men dagens var trolig den beste jeg har sett på Old Trafford av en United-keeper, sa Solskjær.

- Han reddet dem alle. Det var seks klare sjanser som skulle vært mål.

Verdens beste? Nordmannen fikk støtte av Liverpool-legenden Jamie Carragher, som nevnte de Gea blant de aller beste keeperne i verden.

- Kanskje Manuel Neuer. (Thibaut) Courtois er i nærheten. Men jeg vedder på at om du spør de to keeperne, så har de ikke spilt en slik kamp. Det er en av de beste keeperprestasjonene jeg har sett. Han var briljant, sa Carragher.

David de Gea har i flere uker vært Uniteds beste og viktigste spiller. Derfor fikk han også godt med ros av medspillerne etter søndagens viktige seier.

- David var enestående. Han var briljant. Det er ikke ofte et lag vinner 3-0 og keeperen er banens beste, sa målscorer Robin van Persie.

(NTB)