Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han sa aldri til meg at han ville komme. Aldri

Mourinho røper midtbanedrømmen.

VILLE HENTE GERRARD: Chelsea-manager José Mourinho forsøkte å lokke Steven Gerrard bort fra Liverpool i 2005. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
VILLE HENTE GERRARD: Chelsea-manager José Mourinho forsøkte å lokke Steven Gerrard bort fra Liverpool i 2005. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer

Chelsea-manager José Mourinho forsøkte å lokke Steven Gerrard bort fra Liverpool i 2005.

Under Mourinhos forrige periode i London-klubben, gjorde portugiseren alt i sin makt for å få Gerrard til klubben. Forsøket mislyktes, og det ergrer fremdeles manageren at han ikke fikk samlet Gerrard, Frank Lampard og Claude Makelele på Chelseas midtbane for ti år siden.

- Vi forsøkte alt vi kunne for å få ham, og det lyktes nesten. Jeg drømte om en midtbane med Makelele, Gerrard og Lampard, sier portugiseren ifølge Sky Sports.

For Gerrard var det aldri aktuelt med en overgang, skal vi tro Mourinho.

- Folkene rundt ham var åpne for et skifte til en toppklubb som Chelsea, men han sa aldri til meg at han ville komme. Aldri, gjentar han.

Gerrard gir seg i Liverpool til sommeren. Han har signert for Los Angeles Galaxy etter 17 år i Merseyside-klubben. Ti år etter overgangsspekulasjonene erkjenner Mourinho at Gerrard gjorde et godt valg.

- Han har alltid vært rød, og jeg synes at beslutningen var riktig.

Tirsdag møtes Liverpool og Chelsea på Anfield i ligacupens semifinale.

(NTB)