Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han sa det slangordet for jenteunderdeler

«Kan du ikke skjerpe deg når du er på tv?».

 KJEFT:  Skip Thomas Ulsrud forventer litt kjeft neste gang han snakker med sin mor. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
KJEFT: Skip Thomas Ulsrud forventer litt kjeft neste gang han snakker med sin mor. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOTSJI (Dagbladet): - Jeg husker ikke hva jeg sa. Jeg glemmer jo at jeg har på meg en mikrofon, sier skip Thomas Ulsrud til Dagbladet.

Han har nettopp vært med på å slå Sveits 5-3 på OL-isen, men Ulsrud angrer for en ting han gjorde under kampen:

På Norges siste stein i 6. omgang prøver skipen å sikre to poeng, men i stedet for full pott, sender han kula litt for langt og Norge tar «bare» et poeng.

- Man får ikke mange slike sjanser i en match. Det var en opplagt sjanse i kampen, det var ikke superlett, men jeg burde fått det til. Etter den steinen sa jeg noe jeg ikke burde sagt, sier Ulsrud.

«Jenteunderdeler» Og selv om ikke skip Ulsrud husker hva som ble sagt, så har han «heldigvis» lagkompiser som stepper inn.

- Han sa det slangordet for jenteunderdeler. Han får ikke lov av mora si å skrike det ut, men gjorde det likevel, sier lagkompis Christoffer Svae til Dagbladet og ler.

I en gentlemansport som det curlig er, så er det ikke altfor vanlig med slike utbrudd, forteller gutta. I tillegg har spillerne på seg mikrofon, noe som forsterker det hele.

 SEIER:  De norske curling-gutta nærmer seg semifinale. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet.
SEIER: De norske curling-gutta nærmer seg semifinale. Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet. Vis mer

- Hvis han hadde sagt faen hadde det vært greit, men det finnes verre ord på «f», for å si det sånn, sier Ulsruds lagkamerat Torger Nergård til Dagbladet.

Kjeft av mamma Ulsrud selv, forklarer det på denne måten:

- Jeg måtte bare få det ut. Jeg glemte helt at jeg hadde det på meg. Jeg kommer til å få kjeft av muttern nå, jeg har lovt henne mange ganger at jeg skal være rolig, og hun sier alltid: «Kan du ikke prøve å skjerpe deg når du er på tv?»

Men Ulsrud har et meget godt sluttpoeng:

- Jeg kan trøste meg med det at hadde du satt på mikrofon på fotball- eller hockeyspillere, så hadde du hørt verre gloser. Det kan du være sikker på, sier skipen og gliser bredt.

 BLIDE GUTTER:  Norge vant sin andre match for dagen og gullhåpet i OL lever fortsatt Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
BLIDE GUTTER: Norge vant sin andre match for dagen og gullhåpet i OL lever fortsatt Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet Vis mer
Hele Norges coronakart