Han scoret 175 mål i Premier League og har vunnet alt. Nå legger han opp

Starter karriere i TV.

TAKKER AV: Thierry Henry forteller mandag morgen at han legger fotballskoene på hylla for godt. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix
TAKKER AV: Thierry Henry forteller mandag morgen at han legger fotballskoene på hylla for godt. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere Arsenal-, Monaco-, Barcelona- og Juventus-spilleren Thierry Henry legger fotballskoene på hylla for godt.

Det forteller franskmannen på sin Facebook-side mandag morgen.

- Etter 20 år i fotballen har jeg bestemt meg for å gi meg med profesjonell fotball, skriver Henry.

- Det har vært en utrolig reise, og jeg vil benytte anledningen til å takke alle fans, lagkamerater og mennesker som har vært involvert i AS Monaco, Juventus, Arsenal Barcelona og New York Red Bulls i tillegg til landslaget. De har alle gjort min tid i fotballen spesiell.

290 millioner Men 37-åringen, som til dags dato er den eneste spilleren som har vunnet Premier League, FA-cupen, La Liga, Copa del Rey, Champions League, EM og VM, forsvinner ikke fra fotballen. Han forteller også at han starter i ny jobb som en del av ekspertpanelet til Sky Sports i England.

- Det er nå på tide for meg å velge en annen karrierevei, og jeg er glad for å kunne si at jeg vil returnere til London og bli med i teamet til Sky Sports, skriver han.

- Forhåpentligvis vil jeg kunne dele litt av den innsikten, den erfaringene og de observasjonene jeg har gjort meg i løpet av denne tiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer