Han scoret mot Molde i CL-kvaliken. Nå er han tatt for doping

Dinamo Zagreb-kapteinen i trøbbel.

HER SCORER HAN MOT MOLDE: Arijan Ademi setter inn 0-2, sender Dinamo Zagreb til Champions League, men er nå tatt for doping etter Arsenal-kampen noen uker senere.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
HER SCORER HAN MOT MOLDE: Arijan Ademi setter inn 0-2, sender Dinamo Zagreb til Champions League, men er nå tatt for doping etter Arsenal-kampen noen uker senere. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Dinamo Zagrebs kroatiske midtbanestjerne Arijan Ademi risikerer to års utestengelse etter en positiv dopingtest, skriver svenske Aftonbladet.

Klubben bekrefter på sine egne nettsider at Ademi har avlagt en positiv dopingprøve.

Ademi, som scoret Zagrebs andre mål da kroatene sendte Molde ut av playoffen til Champions League i år, avla den positive prøven etter at de slo Arsenal i den første gruppespillskampen i årets turnering.

Ademi var Zagrebs kaptein i kampen mot Molde på Aker Stadion.

- Dette er første gangen vi opplever en situasjon som dette. Vi er overrasket, for Ademi har vært valgt ut til dopingtester seks ganger i år, og resultatet har vært negativt hver gang. Det har det vært for alle de andre spillerne våre som har blitt testet for doping, både av Uefa og kroatiske antidopingmyndigheter, skriver klubben i en offisiell uttalelse.

Det er ikke kjent hvilket stoff Ademi er tatt for, og ifølge Dinamo Zagreb har verken klubben eller spilleren lov til å uttale seg om saken mens den er under behandling i Uefa.

- Vi skal holde dere oppdatert om progresjonen i saken, skriver klubben.