- Han ser ut som en litt slapp kelner. Ikke hurtig og ser ikke trent ut

Likevel best, mener Fredheim. Se «EM-feber»!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

(Dagbladet): Dagens gjest er en av dem som har vært med på å formidle fotballøyeblikkene i EM til publikum her hjemme i Norge. Kommentator og sportssjef i Canal+ Kenneth Fredheim er på plass i «EM-feber», og forteller hvordan oppholdet i Polen og Ukraina har vært.

Sammen med makker Steinar Nilsen, har Fredheim kommentert flere av gruppespillkampene for Canal 9.

Vi spør Fredheim hvordan han forbereder seg til jobb, om han planlegger gullkorn i forkant av kamp og hva som er viktig for å bli en ordentlig god kommentator.

I morgen spilles den første semifinalen, når Spania møter Portugal. Fredheim ser på styrkeforholdet mellom de to nasjonene, og forteller hvilket lag han tror står igjen som vinner.

På torsdag venter kampen mellom forhåndsfavoritt Tyskland og et Italia-lag som til tross for en negativ oppkjøring, har gjort det godt i EM. Men Fredheim levner ikke italienerne en sjanse - det tyske laget er for godt.

Vi snakker i tillegg om hvilke EM-spillere som har imponert sportssjefen og spør om han vil klare å sitte stille i sofaen når fløyta blåser i gang de tre siste kampene i dette års EM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer