Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han sier fine ting om meg i avisene, men aldri ansikt til ansikt

Vraket Totti raser mot Roma-sjefen.

VRAKET: I Champions League-kampen mot Real Madrid fikk Francesco Totti de fire siste minuttene. Nå er han vraket fra kamptroppen til møtet med Palermo. Foto: Scanpix
VRAKET: I Champions League-kampen mot Real Madrid fikk Francesco Totti de fire siste minuttene. Nå er han vraket fra kamptroppen til møtet med Palermo. Foto: Scanpix Vis mer

Roma-legenden Francesco Totti er havnet i unåde hos trener Luciano Spalletti. Totti er vraket fra søndagens kampen mot Palermo.

Det melder italienske medier. Alt tyder på at 39 år gamle Totti legger opp ved sesongslutt.

Totti gikk lørdag ut mot treneren. - Jeg kan ikke fortsette i Roma om det fortsetter slik, sa Totti om manglende spilletid.

Utspillet ble ingen suksess. Spalletti svarte med å vrake kapteinen.

- Jeg føler meg som en spiller som er i fysisk god form og ønsker å spille. Skadeproblemene har jeg lagt bak meg. Spiller jeg ikke, er det kun av taktiske årsaker, hevdet Totti.

- Det gjør vondt å sitte på benken. Jeg kan forstå at man i min alder spiller mindre, men dette er ikke bra etter alt jeg har gitt for Roma. Jeg krever mer respekt etter alt jeg har gjort for klubben, sa Totti til TV-kanalen Rai.

I klubben siden 1989 Tottis kontrakt med hovedstadslaget går ut etter sesongen. Han har fått lite spilletid etter at Spalletti erstattet Rudi Garcia i januar.

- Hvordan er mitt forhold til Spalletti? Vi sier «god morgen» og «god kveld». Det er det. Han sier fine ting om meg i avisene, men aldri ansikt til ansikt.

- Jeg respekterer ham som trener, og jeg mener han har det som skal til for å fortsette i Roma, sa Totti.

Angriperen har vært i AS Roma siden 1989. Totti ble seriemester med klubben i 2001. Hele åtte ganger er Roma blitt Serie A-toer med Totti på laget.

I 2006 ble Totti verdensmester med Italia.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram