SKAL VÆRE ØNSKET AV CHELSEA: Augsburgs Abdul Rahman Baba. Foto: Roland Weihrauch/dpa/NTB Scanpix
SKAL VÆRE ØNSKET AV CHELSEA: Augsburgs Abdul Rahman Baba. Foto: Roland Weihrauch/dpa/NTB ScanpixVis mer

- Han skal erstatte Chelsea-flopp

Dette er dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Manchester United-manager Lous van Gaal sier at klubben er i ferd med å sikre seg en spiss som har gått under radaren til alle. Mens tabloidene jobber på spreng for å finne ut hvem det er har de presentert noen store navn for oss i dag også.

Vi begynner i Liverpool som skal være svært interessert i Marco Reus, en spiller som sannsynligvis gir vann i munnen til de fleste Liverpool-fans. Men ifølge lokalvisa Liverpool Echo er Real Madrid i førersete om signaturen til tyskeren.

Arsenal-manager Arsene Wenger har uttalt at det ikke er sikkert at han vil handle flere spillere denne sommeren. Ifølge El Confidencial
skal franskmannen likevel ha forhørt seg om Real Madrid-spiss Karim Benzema. Ifølge avisa sier ikke Benzema «nei» til å holde en prat med Arsenal.

Liverpool-angriper Rickie Lambert har ikke vært noen suksess på Anfield, og nå kan han forsvinne etter bare én sesong. Neste stopp kan ifølge Daily Telegraph bli West Bromwich, som skal være villige til å gi 3 millioner pund for spissen.

London Evening Standard skriver at José Mourinho ønsker å styrke venstreback-posisjonen ved å sikre seg Ausburg-spiller Abdul Baba Rahman. The Independent melder at London-klubben samtidig vil kvitte seg med Filipe Luis, som spiller i samme posisjon.

Juan Cuadrado imponerte stort for Colombia i VM, noe som sørget for en billett til Stamford Bridge og Chelsea. Etter sju måneder kan England-karrieren imidlertid allerede være over for denne gang. Mourinho skal være villig til å slippe spilleren dersom han får det han betalte for vingen, skriver The Mirror.

Spanske David Silva har vært en suksess helt siden han plantet føttene på engelsk jord. Nå kan Manchester City-eventyret være over. Juventus planlegger et sjokkbud på midtbanespilleren, skriver Daily Express. Avisa spekulerer samtidig i om en overgang vil åpne opp muligheten for å hente Paul Pogba til Etihad.

Hva så med Edinson Cavani? Ifølge The Mirror skal han ha blitt lovet en sentral rolle i PSG, noe som gjør en potensiell overgang til Manchester United mindre sannsynlig.