PÅ VEI TIL LIVERPOOL: James Milner er etter alt å dømme klar for Merseyside-klubben neste sesong.Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
PÅ VEI TIL LIVERPOOL: James Milner er etter alt å dømme klar for Merseyside-klubben neste sesong.Foto: Reuters / Carl Recine / NTB ScanpixVis mer

Han skal erstatte Steven Gerrard

James Milner.

(Dagbladet): Når Liverpool skal bygge et lag uten Steven Gerrard ser de mot Manchester og kontraktsløse James Milner, skriver renommerte The Guardian.

Ifølge avisa skal står det nå bare på detaljer i den personlige avtalen før Milner-overgangen fra Manchester City er klar.

Dermed velger den engelske landslagsspilleren en sentral midtbanerolle i Liverpool framfor Champions League-spill for City. Også Arsenal skal være interessert i å knytte til seg midtbanespilleren som spilte 45 kamper for Manchester City forrige sesong.

Milner-overgangen skal ikke være avhengig av om manager Brendan Rodgers får fortsette eller ikke. I dag skal det amerikanske eierselskapet Fenway Sports Group ha sesongevaluering på Anfield. Ifølge The Guardian er FSG mest interessert i å høre hvordan Rodgers skal gjenoppbygge Liverpool, og hvorfor de massive spillerinvesteringene i fjor sommer ikke kastet av seg.

I tillegg til Milner skal Rodgers se for seg at den kontraktsløse Burnely-suksessen Danny Ings og Southampton-backen Nathaniel Clyne skal bidra til å sikre Liverpool en plass helt i toppen av Premier League neste sesong.