- Han skal holde kjeft og trene

Full tenning på Vålerenga-trening før storkampene mot Brann og RBK.

HØY TEMPERATUR: Ingen skal beskylde Mohammed Fellah for manglende tenning på trening. I dag ble det ampert mellom 21-åringen og to juniorspillere på Vålerengas treningsfelt. Trener Martin Andresen la til slutt en arm rundt sin juvel da en fortsatt sint Fellah gikk av treningsfeltet.   
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
HØY TEMPERATUR: Ingen skal beskylde Mohammed Fellah for manglende tenning på trening. I dag ble det ampert mellom 21-åringen og to juniorspillere på Vålerengas treningsfelt. Trener Martin Andresen la til slutt en arm rundt sin juvel da en fortsatt sint Fellah gikk av treningsfeltet. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .Vis mer

|||VALLE (Dagbladet): Vålerenga har fått fornyet tro på seriegull etter svakhetstegnene Rosenborg har vist den siste tida.

I de to neste kampene venter først Brann på Ullevaal, og deretter Rosenborg på Lerkendal. Det gjenspeiles på intensiteten på trening - der det i formiddag ble høy temperatur mot slutten av spillsekvensen.

Heitest i topplokket var Mohammed Fellah, etter at en juniorspiller kom for seint inn i ei takling og traff ham på leggen.

21-åringen tente på alle pluggene, og ble enda mer provosert da en annen juniorspiller blandet seg inn for å megle.

- Du spiller på Vålerenga, og han spiller på Vålerenga, var noe av det han formanet til Fellah.

- Gjør ikke sånn når du er junior
Den lille balleleganten var nå så hissig at han sendte spyttklyser i retning av juniorspilleren, mens Harmeet Singh påtok seg jobben med å holde kompisen unna.

På veien fra treningsfeltet og opp til garderoben på Vallhall måtte først Freddy dos Santos, og deretter trener Martin Andresen, legge en arm rundt 21-åringen og roe ham ned mens glosene haglet.

Da Dagbladet snakket med Fellah en drøy halvtime seinere var han fortsatt irritert. Ikke på juniorspilleren som taklet ham, men på vedkommende som blandet seg inn.

- Jeg fikk en takling mot meg og ble dritforbanna. Så blandet han andre seg. Det er ikke sånn man skal gjøre når man er junior. Han skal holde kjeft og trene. Han som taklet meg ordnet jeg opp med. Den situasjonen er vi ferdig med, sier Fellah.

Martin Andresen var meget aktiv under treningen fra sin plass på «utkikkstårnet» på feltet. Og han liker godt at det smeller litt på trening.

- Det er tøft på en fotballbane, og da blir det krangling, sier Andresen.

- Er det sånn at du nesten må dempe spillerne om dagen, framfor å fyre dem opp?

- Det er fin tenning, sånn som det skal være, sier han til Dagbladet.

- Bedre som lag etter Moa-exit
Fellah scoret et perlemål mot Viking i forrige runde da han banket ballen i krysset fra 20 meter. Og han er bare én av mange som har tatt scoringsansvar etter at Mohammed Abdellaoue tro til Hannover og Bundesliga.

- Det virker ikke som dere har blitt noe dårligere etter at Moa dro?

- Vi har blitt bedre som lag, på den måten at flere har begynt å score. Det er ikke bare spissene, men midtbanen og kantene også. Vi har mange enkeltspillere som kan gjøre noe på egenhånd. Nå trenger vi ikke en gang spille en god kamp for å vinne, sier han.