FØLER SEG HJEMME: Zlatan Ibrahimovic var superfornøyd med to mål i hjemmedebuten på San Siro, og snakket til og med om sparket mot Rodney Strasser etter seieren mot Auxerre. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO
FØLER SEG HJEMME: Zlatan Ibrahimovic var superfornøyd med to mål i hjemmedebuten på San Siro, og snakket til og med om sparket mot Rodney Strasser etter seieren mot Auxerre. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNAROVis mer

- Han skal høre på det jeg sier

Zlatan forklarer sparket.

|||• Zlatan om tuppet: Se videointervjuet på San Siro

(Dagbladet): Mange stusset fælt da de fikk se Zlatan Ibrahimovic sparke lagkameraten Rodney Strasser dagen før Auxerre-kampen i Milan.

Svensken tuppet Strasser hardt i skulderen, før han gikk videre til Ronaldinho og begynte å tøyse. Tilbake sto unggutten, tilsynelatende sinna og forvirret.

Svenske Viasat Fotball fikk i går kveld ut Zlatans forklaring, på tampen av et lengre intervju.

SPARKER: Zlatan slang ut en lang fot. Foto: Sky Italia
SPARKER: Zlatan slang ut en lang fot. Foto: Sky Italia Vis mer

- Han må høre på hva jeg sier, sier Zlatan til TV-kanalen med et smil.

Han som ikke lyttet er Strasser, en 20-åring fra Sierra Leone som er deleid av Genoa og som bare har 2 kamper for milan-laget.

Strasser var tydelig opprørt etter Zlatan-sparket og mumlet noen sinte ord i retning svensken. Men ifølge Zlatan skal ikke midtbane-talentet bare høre på svensken som vinner ligatitler hvor enn han drar.

Han skal vite at Zlatan er sjefen.

REAKSJONEN: Strasser var opprørt. Foto: Sky Italia.
REAKSJONEN: Strasser var opprørt. Foto: Sky Italia. Vis mer

På spørsmål fra TV-kanalen om tuppet var en markering svarer svensken bekreftende.

- På en måte.

Milan-spissen sa i går kveld at det var fantastisk å score to Champions League-mål i sin første hjemmekamp i en ny klubb.

Zlatan bekrefter også at han har fått høre at sparket mot Strasser har vakt oppsikt i Fotball-Europa, uten at det plager ham nevneverdig.

IKKE I TOPPFORM: Zlatan sier han bare har trent med laget tre ganger, og tror han kan bli mye, mye beder for Milan. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO
IKKE I TOPPFORM: Zlatan sier han bare har trent med laget tre ganger, og tror han kan bli mye, mye beder for Milan. Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO Vis mer

- Jeg vet at det har stått noe om dette... Men det var en spøk.