Ståle Solbakken etter omdiskutert mål

- Han skal stå skolerett i morgen. Det er en skandale

Ståle Solbakken (50) raste etter omdiskutert mål.

STØTTER UNGGUTT: Ståle Solbakken mener at Jakob Blåbjergs selvmål bør bli tildelt Jonas Wind (19). Foto: Claus Bech / NTB scanpix
STØTTER UNGGUTT: Ståle Solbakken mener at Jakob Blåbjergs selvmål bør bli tildelt Jonas Wind (19). Foto: Claus Bech / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For litt over ei uke siden skapte Tottenham-angriper Harry Kane overskrifter da han la inn en appell for å bli tildelt 2-1-scoringen til Spurs mot Stoke.

Onsdag oppsto en liknende situasjon da målet til FC København-talentet Jonas Wind ble kreditert som selvmål i gårsdagens 2-1-seier mot Aalborg.

- Det var ikke et selvmål, og jeg skal få tak i han som styrer storskjermen. Han skal stå skolerett i morgen. For det er en skandale at det sto Blåbjerg på vår egen skjerm, sa Solbakken til Ekstra Bladet etter kampen.

Torsdag opplyste danske Tipsbladet at målet hadde blitt tilkjent Wind.

Retning mot mål

Situasjonen skjedde tolv minutter ut i kampen da stillingen var 0-0.

Peter Ankersen slo et presist innlegg mot Jonas Wind (19), som smalt til på volley.

Forsvarsspilleren Jakob Blåbjerg fikk en fot foran skuddet, men klareringen gikk i nettaket.

Scoringen ble registrert som selvmål av Aalborg-forsvareren, til tross for at reprisene viste at skuddet hadde retning mot mål.

- Hvis man ikke kan se at det er Jonas' mål, så skal man ha fjorten dagers ferie. Ballen var på vei over streken, og det må være en journalistisk oppgave å sørge for at han får det, mente Solbakken.

Uten mål

19 år gamle Jonas Wind står oppført med sju ligakamper for FCK. Nå står han med sitt første mål for klubben.

- Jeg vet at klubben kjemper og gjør alt for at det blir mitt mål. De prøver å få dommeren til å se på det for andre gang, sa spilleren selv etter kampen.

FCKs andre målscorer, Victor Fischer, ba i går klubben om å legge inn en appell på vegne av den unge lagkameraten.

Kane-oppstyr

Da Tottenham-stjernen Harry Kane krevde at 2-1-scoringen mot Stoke 7. april skulle bli omgjort til hans, fikk det internett til å koke.

Christian Eriksen svingte inn et frispark fra siden, som først så ut til å gå rett i mål. Harry Kane, som hadde hoppet opp på første stolpe, mente derimot at ballen hadde vært borti skuldra hans.

Noen dager seinere ble Tottenham-spissen tildelt målet.

- Wooooooow, virkelig?, skrev Liverpool-angriper Mohamed Salah på Twitter.

- Jeg lurer på om de vil meg de ni som jeg scoret, men ikke ble tildelt, skrev Alan Shearer, som er tidenes mestscorende i Premier League - en rekord som Harry Kane etter alle solemerker kommer til å utfordre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer