- Han skrek og var helt i hundre. Sykepleierne trodde noe var fullstendig galt

Overrasket Herrem.

FAMILIE-TATOVERING: Camilla Herrem snakker om en av sine største fans: pappa Carl Otto. Og tatoveringen: Family means everything. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
FAMILIE-TATOVERING: Camilla Herrem snakker om en av sine største fans: pappa Carl Otto. Og tatoveringen: Family means everything. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DEBRECEN (Dagbladet): Camilla Herrem (28) fikk seg en liten overraskelse etter seieren mot Polen i går. I lokalavisa Rogalands Avis vekket faren Carl Otto Herrem oppsikt etter å ha skremt sykepersonellet underveis i kampen.

Carl Otto hadde nettopp operert hofta og var så ivrig underveis i 26-24-seieren at sykepleierne trodde ropene skyldes at noe var galt.

- Han hadde visst skreket og var helt i hundre! Sykepleierne utenfor rommet trodde jo noe var fullstendig galt, sier Camilla Herrem til Dagbladet med et smil.

- Min far er nok over snittet håndballinteressert, sier 28-åringen.

- Skrek og kjeftet Carl Otto har fulgt Norge og dattera på mange mesterskap - men årets EM i Ungarn glapp grunnet operasjon.

- Han har fulgt meg mye over nesten hele verden og han hadde vært her i Ungarn dersom han ikke var på sykehuset, sier Camilla.

Pappa Herrem skrev følgende på Facebook i går kveld, ifølge RA.

- Operasjonen ferdig. Kom tilbake til rommet tidsnok før kampen. Skrek og kjeftet så mye i løpet av første omgang at de kom og lurte på om jeg trengte mer smertestillende, skrev Carl Otto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer