- Han skremmer meg

Superlativene sitter løst etter Erling Braut Haalands herjing i Champions League.

SKREMMENDE SYN: Det er nok mange som syns det er en ekkel opplevelse å bryne seg på Erling Braut Haaland. Foto: CRISTINA QUICLER / AFP/NTB
SKREMMENDE SYN: Det er nok mange som syns det er en ekkel opplevelse å bryne seg på Erling Braut Haaland. Foto: CRISTINA QUICLER / AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sevilla - Borussia Dortmund 2-3

Det har blitt en vane å se Haaland herje i Champions League. 20-åringen noterte seg for sin 17. og 18. scoring på 13 kamper i turneringen onsdag, og fikk hele fotballverden til å sperre opp øynene igjen.

For det var ikke bare scoringene som imponerer ekspertene, det er hele registeret, tilstedeværelsen og kraften til nordmannen - som tidvis lekte seg mot et stopperpar som ikke hadde sluppet inn mål på sju kamper.

I sosiale medier har det haglet inn med store ord om Haalands prestasjoner. Den tidligere Premier League-angriperen Chris Sutton virker glad for at han ikke spilte mot Haaland som aktiv.

«Erling Haaland ... Han er bare 20 år og han skremmer livskiten ut av meg», skriver Sutton på Twitter.

Tidligere United-kjempe Rio Ferdinand tror flere blir skremt av nordmannen.

- Jeg ser frykten hos forsvarerne, mener BT-eksperten.

Den anerkjente journalisten Sid Lowe, som blant annet dekker spansk fotball tett, fikk endelig se Haaland live mot Sevilla.

«Å se Haaland live (kanskje overdrevet på grunn av tom stadion?) i kveld var så annerledes enn å se ham på TV (hvor han også er god). Det er brutalt», skriver Lowe etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer