Han skulle bare klappe henne på skulderen

Men Hertha-spilleren traff dommeren et helt annet sted.

||| (Dagbladet): Her i norsk fotball har det vært mye styr rundt rumpeklyping og punggriping denne uka.

I Tyskland er det den kvinnelige anatomien som har havnet i fokus.

Hertha Berlin-spiller Peter Niemeyer var nemlig litt uheldig i 0-0-kampen mot Aachen i 2. Bundesliga i helga, da han skulle gi dommer Bibiana Steinhaus en klapp på skulderen etter en avgjørelse han var fornøyd med.

Mens Niemeyer gjorde klar den rosende håndflaten tok Steinhaus et steg tilbake - og hånda rammet der den kanskje helst ikke skal uten tillatelse.

Videoen av episoden viser at den kvinnelige dommeren blir litt forbauset med en gang, men at hun er rask med å ta det med et smil. Etter kampen fortsatte de to å fleipe med hendelsen.

- Det var ingen ekstraordinær situasjon for verken ham eller meg. Sånn jeg ser det er dette noe vi kan legge bak oss med et lite blunk med øyet, sier Bibiana Steinhaus med et smil til lokalavisa BZ-Berlin.

SMÅFLAU: Peter Niemeyer. Foto: SCANPIX/AFP/JOHANNES EISELE
SMÅFLAU: Peter Niemeyer. Foto: SCANPIX/AFP/JOHANNES EISELE Vis mer

Peter Niemeyer forklarer at han selvfølgelig ikke mente å klapse dommeren på puppen (som om vi ikke har hørt den unnskyldningen før).

- Hun sto litt lenger unna enn det jeg trodde. Jeg hadde bare tenkt henne å gi henne et klapp på skulderen, og plutselig var uhellet ute, sier 25-åringen.

Tidligere Liverpool-spiller Markus Babbel er trener for Hertha Berlin. Han storkoser seg med Niemeyers lille feilgrep, eller det eldste trikset i boka, som det også kan kalles.

- Det lå ingen intensjon bak fra Peters side, men jeg ble jo litt sjalu. Dessverre var det ingen kvinnelige dommere i min tid som proffspiller, fleiper Babbel.

Hertha Berlin topper 2. Bundesliga med 17 poeng etter syv kamper.

TOK DET PENT: Bibi Steinhaus.Foto: SCANPIX/AP/Matthias Schrader
TOK DET PENT: Bibi Steinhaus.Foto: SCANPIX/AP/Matthias Schrader Vis mer