INGEN MOBILTYV: Den aggressive trønderen trodde han ringte sin egne, frastjålede mobil, men kom i stedet fram til FFK-spiller Mads Hansen. Etter drapstrusler og en lang utskjelling fikk han til slutt overbevist trønderen om at han hadde slått feil nummer. 
Foto: Sara Johannessen / Scanpix
INGEN MOBILTYV: Den aggressive trønderen trodde han ringte sin egne, frastjålede mobil, men kom i stedet fram til FFK-spiller Mads Hansen. Etter drapstrusler og en lang utskjelling fikk han til slutt overbevist trønderen om at han hadde slått feil nummer. Foto: Sara Johannessen / ScanpixVis mer

- Han skulle drepe meg og sa han allerede var på vei

FFK-spiller ble drapstruet i natt - av trønder som hadde ringt feil nummer...

(Dagbladet): Fredrikstad-spiller Mads Hansen har verken scoret eller provosert mot Rosenborg denne sesongen, men ble likt fullt oppringt av en illsint trønder i natt.

Hansen hadde knapt rukket å svare før han ble drapstruet og skjelt ut - helt til mannen i den andre enden innså at han hadde gjort en feil.

«Til deg som ringte og drapstruet meg i natt, for deretter å oppdage at du hadde slått feil nummer: Gjør litt mer research neste gang.», skriver Mads Hansen på sin Twitter-profil i formiddag.

Overfor Dagbladet sier kantspilleren - som scoret årets mål i norsk fotball i 2009 med et Maradona-raid fra egen halvdel - at han tross alt ser humoristisk på det hele.

Trønderen hadde nemlig blitt fraståjet mobilen sin, og trodde han hadde ringt sitt eget nummer da Hansen svarte på anropet.

- Jeg hadde sovnet og hadde ikke telefonen på lydløs - det var vel første feilen. I 01-tida ringte et ukjent fasttelefonnummer. Idet jeg svarte gikk han rett på sak: «Jeg skal drepe deg, jeg vet hvor du bor og er allerede på vei. Jeg skal jakte på deg og kappe deg opp». Man blir jo litt perpleks av sånt, for såvidt jeg vet har jeg ikke noen fiender, sier Hansen til Dagbladet.

FFK-spilleren gjorde flere forsøk på å komme til orde, men ble avbrutt hver gang.

- Hver gang jeg spurte hva han snakket om, svarte han «hold kjeft! Klapp igjen, æ ska dræp dæ!». Det var en trøndersk monolog på fem minutter. Han var visst fra Steinkjer, sier Hansen.

På trening i dag oppsøkte han lagkamerat og trønder Jan Tore Ophaug, og spurte om dette var representativ oppførsel for landsdelen.

- Han sa det var klassisk nordtrøndersk, og at sørtrøndere aldri ville gjort noe sånt, sier Hansen og flirer.

- Har du fått noen unnskyldning fra han som ringte?

- Jeg har vel aldri hørt noen gå fra aggressiv til spak på så kort tid. Han la seg langflat. Det er den eneste gangen jeg har hørt en trønder gjøre det.

Hansen fortalte i klare ordelag hva han syntes om å ringe fremmede mennesker klokka ett på natta og drapstrue dem.

- Hva sa han da?

- «Oioioi, ja det var dumt, det er jeg enig med deg i. Nei, off». Det siste gjentok han mange ganger. Jeg syntes det var litt ekkelt der og da, men i ettertid er det en morsom historie. Jeg ønsket ham lykke til i jakten på den egentlige innbruddstyven som hadde tatt mobilen hans, og ba ham tenke seg om neste gang han utbasunerte alt det han gjorde, sier han.