- Han skulle vært utvist

Det kokte helt over for alle på Åråsen i kveld.

ÅRÅSEN (Dagbladet): Mer enn ti tusen tilskuere fikk med seg en god førsteomgang, og en kontroversiell andreomgang på Åråsen i kveld.

Molde vant fortjent den jevne kampen med 2-1, men etter kampen var det de manglende røde kortene som var tema både på tribunene og i garderobene.

Skjønt, tribunene fikk sagt klart fra i mer enn 45 minutter gjennom andreomgang hva de mente om dommer Tom Harald Hagens manglende kortbruk.

Først var det Daniel Berg Hestad som burde vært vist av banen, mente flere av Lillestrøm-spillerne.

Dommer Hagen dømte frispark da Erling Knudtzon var på vei gjennom, og Berg Hestad var synderen. I tillegg hadde Hestad gult kort fra før.

- Når han dømmer frispark på Erling der, så er jo Erling gjennom, og da venter alle på at han skulle få kortet. Det er et naturlig rødt kort, men jeg vet ikke om dommeren angrer seg eller tror at han gjør feil siden han velger å ikke dømme på det. Han mister det litt i perioder syns jeg, muren blir ikke satt på riktig plass og det blir bare rot. Det var mye rart, sier Lillestrøm-kaptein Frode Kippe til Dagbladet.

- Først på ballen
I Molde-garderoben skjønner de lite av ropene om rødt kort på Berg Hestad.

- Daniel sier til meg at han er først på ballen ved begge de situasjonene det blir blåst imot, og sånn ser det ut for meg også, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud, som byttet ut Hestad like etter den siste situasjonen.

- Vi vurderte det allerede i pausen, faktisk, men vi lot ham stå. Så ble det sånn at vi måtte det, da, sier Skullerud.

Men det var ikke bare Berg Hestad Lillestrøm-spillerne ville ha sendt i dusjen. Også målscorer Daniel Chima Chukwu burde fått det røde, mener LSK-keeper Arnold Origi.

- Soleklart rødt
På overtid ser det ut som om de to ender i et håndgemeng foran Lillestrøms mål, og Origi går i bakken.

- Det er en corner som jeg prøver å skaffe meg plass på, og så skaller han meg. Du kan se selv, sier Arnold Origi til Dagbladet og viser fram et sår i overleppa.

- Han skaller meg, så det er et soleklart rødt kort. Og dommeren ser det, men han sier bare at det snart er ferdig så vi må roe oss ned. Det koker over for alle i en sånn type kamp, fortsetter LSK-keeperen.

- Den situasjonen der så jeg ikke i det hele tatt, sier Molde-sjef Skullerud til Dagbladet, og får støtte av hjemmelagets kaptein.

- Det skal koke litt på Åråsen, men det skal ikke så mye før Origi legger seg ned, så jeg tror ikke det var noe. Jeg tror det er greit at han ikke dømmer noe på det, sier en lett leende Kippe.