- Han skyter som faren sin

Rein Havang og lagkameratene skal gjenreise håndballstorheten Sandefjord.

TAR OPP ARVEN: Øystein Havang (t.v.) sammen med sønnen Rein (19). Havang junior er en av flere spennende unggutter i årets Sandefjord-lag.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
TAR OPP ARVEN: Øystein Havang (t.v.) sammen med sønnen Rein (19). Havang junior er en av flere spennende unggutter i årets Sandefjord-lag.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||SANDEFJORD/OSLO (Dagbladet): En ungdomsrevolusjon skal nå gjenreise stoltheten til Norges mestvinnende håndballklubb. Sandefjord har ni seriegull og ti cuptitler, men i fjor endte de på niendeplass.

Først i siste serierunde kom de seg unna den utsatte kvalikplassen.- Vi har en snittalder under 20 år. Jeg trodde vi var unge forrige sesong, men vi er yngre nå. Dette er jo nesten Sandefjord SFO, sier trener Jan Christen «Bulle» Danielsen til Dagbladet. Takler presset En av unggutta på laget som skal forsøke å dytte storheten oppover på tabellen igjen, er Rein Havang (19). Venstrebacken er sønn av den gamle storskytteren Øystein Havang, som har 717 mål på 187 landskamper.

- Han skyter som faren sin, sier treneren.Rein har levd med omgivelsenes forventninger om å følge i farens fotspor hele livet, og synes ikke det er noe problem.

- Jeg vet ikke om jeg skyter like bra som ham, men jeg skyter i hvert fall like mye, sier Rein til Dagbladet.

Øystein Havang er assistenttrener i Sandefjord, men har valgt å trekke seg litt mer tilbake siden sønnen spiller på laget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer