- Han slår seg på brystet og prøver å etterligne faren

Kristoffs sønn (3) i ekstase etter farens seier.

STOLT:  Lille Leo jubler over farens prestasjoner i Tour de France. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STOLT: Lille Leo jubler over farens prestasjoner i Tour de France. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): - Det har vært helt fantastisk. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Vi har vært i ekstase! sier Alexander Kristoffs samboer, Maren Kommedal, til procycling.no.

De hadde sett frem til denne dagen lenge, og kunne i går juble over at Kristoff endelig fikk sin etappeseier etter tre andreplasser.

- Hvordan feiret dere seieren?

- Jeg har jo en liten gutt, så det ble ikke den største feiringen. Men jeg fikk besøk av noen jenter og vi drakk litt champagne, sier hun. 

Som en apekatt
- Han minste går rundt og slår seg på brystet nå, for det gjorde pappa, sier Kristoff til TV 2 før start.

Maren kan bekrefte at Leo (3) har fått med seg farens prestasjon, men at han ser ut til å ha misforstått feiringen litt.

- Han springer rundt og tar seg på brystet og prøver å etterligne faren. Det var jo veldig kult. Jeg tror han synes han ligner litt på en apekatt, ler hun.

Ikke overrasket
Hun var overhodet ikke overrasket over at den spurtsterke nordmannen klarte å vinne en etappe.

- Det kom ikke som noe sjokk. Men det skal jo mye til for alt skal klaffe sånn som i går, men vi hadde jo forventningen før start, innrømmer Kommedal.

Hun frykter likevel ikke at suksessen skal gå til hodet på samboeren, som har vunnet hele ti sykkelritt i år og virkelig har etablert seg blant verdens beste syklister.

- Kristoff har allerede hatt så mye suksess, og han er enda den han alltid har vært, sier hun.

Nå tror Kristoff-samboeren på enda mer suksess for 27-åringen.

- Ja, sjansene er der jo, men det er jo andre som har lyst. Det er mange som kjemper om seier. Det er tre muligheter igjen, avslutter hun.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no. 

SOM FORVENTET:  Maren Kommedal var ikke overrasket over at samboeren vant en etappe i Tour de France. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SOM FORVENTET: Maren Kommedal var ikke overrasket over at samboeren vant en etappe i Tour de France. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer