- Han slengte dritt til meg, og jeg slengte noe tilbake

Forteller Sandefjord-spiller. Nordlie måtte trekke LSK-stjernene bort fra bråket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Lillestrøm – Sandefjord 1-1.

Det var enveiskjøring i samtlige 90 minutter, LSK-spillerne ble stadig mer frustrerte over manglende uttelling. Etter kampen gikk det mer enn ei kule varmt.

Shane Stefanutto mente tydeligvis at Sandefjords Alexander Gabrielsen filmet for å drøye tid – og tente på alle plugger.

- Han slengte dritt til meg, og jeg slengte noe tilbake. Det passer vel ikke akkurat på søndagsskolen, nei, men jeg kan love deg at jeg ikke filmet, sier Alexander Gabrielsen til Dagbladet.no etter kampen.

Frustrert Stefanuttu

Stefanutto sier han ble frustrert over den manglende uttellinga.

- Jeg ble frustrert og bante litt til ham. Jeg banner til alle når vi ikke vinner, til og med Tom (Nordlie journ.anm), sier den Lyn-klare venstrebacken.

Men australieren var ikke alene om å få rullegardina. Oliver Occean og Bjørn Helge Riise tente på alle plugger og begynte å krangle med Gabrielsen.

Og da måtte til og med Tom Nordlie bryte inn.

- Jeg var utrolig redd for at det skulle skje noe, jeg så for meg nye kort. Det har vi opplevd før i år, og med cupfinalen ei uke unna, var det det jeg hadde i tankene, sier Nordlie til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer