- Han slipper unna fordi Fifa vil ha stjernespillerne i VM

Chiellini raser.

DÅRLIG STEMNING: Giorgio Chiellini (sittende) var ikke fornøyd etter å ha blitt bitt av Luis Suarez. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO /NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Giorgio Chiellini (sittende) var ikke fornøyd etter å ha blitt bitt av Luis Suarez. Foto: AFP PHOTO / JAVIER SORIANO /NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Uruguay slo Italia 1-0 og gikk videre i VM. Men den store snakkisen etter kampen var Luis Suarez' jafs på skulderen til Giorgio Chiellini - uruguayanerens tredje bitt på en fotballbane. 

Den italienske forsvarskjempen var alt annet enn blid etter kampen.

- Det er latterlig at han ikke ble vist ut. Det var helt, helt tydelig hva som skjedde, og i tillegg kommer den opplagte filminga i etterkant, fordi han veit at han har gjort noe han ikke burde ha gjort, sier Juventus-spilleren ifølge Rai TV: 

- Snik Overfor Sky Sports Italia er Chiellini enda krassere:

- Suarez er en snik, og han slipper unna med dette fordi Fifa vil at stjernene skal spille i VM. Jeg skulle gjerne sett om de har mot nok til å bruke videobevis. Dommeren så bitemerkene også, men han gjort ingenting med det, sier Chiellini til TV-kanalen. 

Fifa skrev i en melding på Twitter like før klokken 22:00 at de skal samle inn informasjon og gjennom dommerrapporten, akkurat som de gjør etter alle kamper. Forbundet henviste også til sin egen disiplinærkodeks

- Undersøker saken Til BBC sier imidlertid Fifas visepreseident Jim Boyce at det kommer til å bli en skikkelig etterforskning. 

- Det er ingen tvil om at Luis Suarez er en fantastisk fotballspiller, men nok en gang har handlingene hans gjort at han fortjener kritikk. Fifa må undersøke hendelsen ordentlig, og komme med den disiplinærreaksjonen som regnes som nødvendig, sier Boyce. 

Suarez selv slapp unna spørsmål om hendelsen i TV-intervjuet umiddelbart etter kampen, og hastet forbi journalistene i mixed-sonen seinere. 

- Uruguay feirer, vi er videre og nå skal vi nyte øyeblikket før vi tenker på den neste kampen. Laget har jobbet veldig hardt, og vi fortjener dette, sa Liverpool-spissen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer