<strong>BOKSE-BRØDRE:</strong> De to brødrene Vladimir og Vitalij Klitsjko har begge en lang boksekarriere bak seg, mens Vitalij nå har gått over i politikken. Bildet er fra 2004, da begge de to brødrene var aktive. Foto: AP Photo/Lee Celano / NTB Scanpix
BOKSE-BRØDRE: De to brødrene Vladimir og Vitalij Klitsjko har begge en lang boksekarriere bak seg, mens Vitalij nå har gått over i politikken. Bildet er fra 2004, da begge de to brødrene var aktive. Foto: AP Photo/Lee Celano / NTB Scanpix Vis mer

- Han slo meg så hardt at jeg så stjerner. Da tenkte jeg at boksing ikke var noe for meg

Nå skal brødrene Klitsjko samarbeide med Cecilia Brækhus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er flott at Cecilia og jeg nå er partnere. Hun har dominert kvinnelig boksing i flere år. Hun er en stor atlet og er svært dedikert til sin sport. Hun har faktisk et belte mer enn meg. Men jeg har lovet henne at jeg vil jobbe med saken, sier Vladimir Klitsjko, da han onsdag sendte en videohilsen til Cecilia Brækhus.

På pressekonferansen i Oslo kunngjorde den norske boksedronningen at hun nå skal samarbeide med den ukrainske bokseren, og selskapet K2 Promotions, som han startet sammen med broren Vitalij.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer