- Han sparket bort ballene på treningsfeltet og kastet ost på folk

Men Sergio Agüero savner Mario Balotelli som lagkamerat.

FORTELLER: I sin nye bok, forteller Sergio Agüero om hvordan det var å ha Mario Balotelli som lagkamerat. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB Scanpix
FORTELLER: I sin nye bok, forteller Sergio Agüero om hvordan det var å ha Mario Balotelli som lagkamerat. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det går ikke så bra for Mario Balotelli om dagen. Han sliter med scoringstørke for Liverpool - og ingen bommer mer enn 24-åringen. Ifølge engelske medier kan italieneren være til salgs allerede i januar, og i tillegg etterforskes han nå av politiet. 

Da er det sikkert fint for 24-åringen at hans tidligere lagkamerat i Manchester City, Sergio Agüero, har fine ord å si om ham i sin nye bok.

- Jeg savner fortsatt å ha Mario Balotelli i City, selv om han gjorde oss gal. Vi visste alle at Mario er litt gal, men tingen var at Mario var gal når han ønsket å være det, skriver Agüero i biografien «Born to Rise: My Story», ifølge Mirror.

Men i tillegg til å skrive fine ting om Balotelli, har også Manchester City-spilleren et par historier om italieneren på lur.

- Vi kunne gå ut på treningsfeltet, og da sparket han bort ballene i ulike retninger bare for å være tulling, eller så kunne han finne på å kaste ost på folk da han satt i kantina. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å fyre ham opp, kalle ham tullenavn og tøyse med ham. Men han visste det var fordi jeg var glad i ham, alle elsket ham, skriver argentineren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer