- Han sparket bort ballene på treningsfeltet og kastet ost på folk

Men Sergio Agüero savner Mario Balotelli som lagkamerat.

FORTELLER: I sin nye bok, forteller Sergio Agüero om hvordan det var å ha Mario Balotelli som lagkamerat. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB Scanpix
FORTELLER: I sin nye bok, forteller Sergio Agüero om hvordan det var å ha Mario Balotelli som lagkamerat. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det går ikke så bra for Mario Balotelli om dagen. Han sliter med scoringstørke for Liverpool - og ingen bommer mer enn 24-åringen. Ifølge engelske medier kan italieneren være til salgs allerede i januar, og i tillegg etterforskes han nå av politiet

Da er det sikkert fint for 24-åringen at hans tidligere lagkamerat i Manchester City, Sergio Agüero, har fine ord å si om ham i sin nye bok.

- Jeg savner fortsatt å ha Mario Balotelli i City, selv om han gjorde oss gal. Vi visste alle at Mario er litt gal, men tingen var at Mario var gal når han ønsket å være det, skriver Agüero i biografien «Born to Rise: My Story», ifølge Mirror.

Men i tillegg til å skrive fine ting om Balotelli, har også Manchester City-spilleren et par historier om italieneren på lur.

- Vi kunne gå ut på treningsfeltet, og da sparket han bort ballene i ulike retninger bare for å være tulling, eller så kunne han finne på å kaste ost på folk da han satt i kantina. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å fyre ham opp, kalle ham tullenavn og tøyse med ham. Men han visste det var fordi jeg var glad i ham, alle elsket ham, skriver argentineren.

Agüero tar også for seg Balotellis forhold til politiet - en autoritet han har måttet forholde seg mye til.

- Han kunne finne på å si ting som «politiet har akkurat fulgt meg hele veien til treningsanlegget og de ønsket å prate med meg». Jeg svarte «Ikke så rart, du har sikkert kjørt for fort, eller kjørt på noen», skriver Agüero.

- Og noen ganger kom det beskjed fra resepsjonen til ham at politiet ønsket å snakke med ham. Da sa han bare: «faen ta politiet», før han så kom på at han hadde kjørt ganske fort forbi politiet tidligere. Han ønsket alltid oppmerksomhet, forteller den tidligere lagkameraten.

Kampen mellom West Ham og Manchester City kan du følge i vårt fotballstudio fra kl. 13.45!