Han stjeler kameraet etter at fotografen går i bakken, og tar bilde av fansen

Festlige scener i Genoa.

(Dagbladet): Det var i går kveld duket for sesongens første Derby della Lanterna i Genoa mellom byens to stoltheter; Genoa og Sampdoria.

Manolo Gabbiadini scoret kampens eneste mål med et kvarter igjen å spille, men han var ikke den eneste som stjal showet.

Grep muligheten Gabbiadinis lagkamerat, Eder, synes nemlig målfeiringen var såpass stas at han ville forevige de ekstatiske supporterne på tribunen.

Heldigvis for brasilianeren var det et kamera for hånden. En fotograf hadde nemlig, antakeligvis noe ufrivillig, havnet midt i jubelscenene, og mistet kameraet sitt i kaoset.

Eder var raskt på pletten, plukket det opp, og tok noen kjappe bilder av de jublende tilskuerne (se video øverst i artikkelen).

Opptrinnet kunne minne litt om det Usain Bolt gjorde under OL i London da han umiddelbart etter målgang på 200-meteren fikk et kamera av den svenske Aftonbladet-fotografen Jimmy Wixström.

Bolt benyttet anledningen til å ta noen bilder av blant annet lagkamerat og konkurrent Yohan Blake, og kameraet ble senere solgt på Ebay.

- Burde ikke blitt godkjent Foranledningen til feiringen var riktignok ikke helt uten kontroverser.

Idet frisparket til Gabbiadini gikk inn i feltet, sto flere Sampdoria-spillere i offside. Ingen av dem klarte derimot å nå ballen, som gikk rett i nettmaskene bak Mattia Perin.

- Det burde ikke ha blitt godkjent. De fikk altfor mange frispark, og dette avgjorde kampen, sa Genoa-manager Gian Piero Gasperini etter kampen til Sky Sports.

Men målet ble stående, og med det klatret Sampdoria til tredjeplass på tabellen med elleve poeng på fem kamper. Bare suverene Juventus og Roma, som begge står med fem seiere på like mange forsøk, ligger fire poeng foran.