Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han sto rolig og så på at laget hans ble knust 10-2. Så gikk han til angrep

- Ydmyket og misbrukt.

RASTE: Gjestenes trener, Paco Jemez, forholdt seg stort sett i ro på sidelinja under kampen, men da han snakket med den spanske sportsavisa AS etter kampslutt, var han ikke lenger like behersket. Foto: AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE / NTB SCANPIX
RASTE: Gjestenes trener, Paco Jemez, forholdt seg stort sett i ro på sidelinja under kampen, men da han snakket med den spanske sportsavisa AS etter kampslutt, var han ikke lenger like behersket. Foto: AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE / NTB SCANPIX Vis mer

• Real Madrid - Rayo Vallecano 10-2 (4-2)

(Dagbladet): Real Madrid har denne sesongen blitt kritisert for å spille kjedelig fotball, men nå ser det ut til at det hvitkledde laget fra den spanske hovedstaden har våknet for alvor.

På de siste fire kampene har laget scoret 22 ganger, og en av de fire kampene var et 0-1-tap for Villarreal.

I dag var det Ray Vallecano som fikk unngjelde på Santiago Bernabeu med kalassifrene 10-2, mye takket være to røde kort til gjestene som lenge var med på notene.

- Ydmyket og misbrukt Gjestenes trener, Paco Jemez, forholdt seg stort sett i ro på sidelinja under kampen, men da han snakket med den spanske sportsavisa AS etter kampslutt, var han ikke lenger like behersket og gikk til frontalangrep på omstendighetene han gir skylda for det miserable resultatet.

- Det er lenge siden jeg har sett noe så rart og noe så flaut. Dette tjener verken Madrid, vi eller spansk fotball på. Vi har mistet mye kredibilitet i dag. I dag var det ingen som vant - alle er tapere. Vi føler oss ydmyket og misbrukt, sier han.

Men det var ikke nødvendigvis bare resultatet som gjorde Jimenez rasende. Han ville ikke gå inn på det direkte, men det er vanskelig å tolke tiraden hans som noe annet enn et kraftig spark i retning dommeren som viste ut to av spillerne hans før halvtimen var passert.

- Min første reaksjon er å gi all støtte til spillerne som gjorde en fantastisk innsats i dag. Men det er vanskelig å trøste dem, for de føler seg ydmyket og tråkket på. Jeg kan ikke være noe klarere enn det. De som vil, skjønner hva jeg mener, sier Jemez.

- Hvordan kan noe slikt skje i «verdens beste liga»? Det skal ikke skje noen steder.

Han avsluttet intervjuet med å ønske alle en riktig god jul - dommeren inkludert.

Målfest Der Vallecano må gå inn i jula med såret stolthet og åtte minusmål i protokollen, kan Madrid ta juleferie med god samvittighet.

Gareth Bale ble kampens store spiller med fire scoringer, men også Danilo, Cristiano Ronaldo (2) og Karim Benzema (3) noterte seg for nettkjenninger.

For vertene scoret Antonio Amaya og Jozabed før Tito og Raul Baena måtte rusle i garderoben med hver sin utlikning.

Rafael Benitez' mannskap ligger nå på en tredjeplass i La Liga, bak Atletico Madrid og Barcelona.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media