Zlatan slaktes:

- Han sutrer, klager og gråter over mye

Zlatan Ibrahimovic får slakt av fotballekspert som mener at svensken sutrer for mye.

SLAKTES: Zlatan Ibrahimovic har irritert på seg en amerikansk fotballekspert. Foto: Sean M. Haffey / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
SLAKTES: Zlatan Ibrahimovic har irritert på seg en amerikansk fotballekspert. Foto: Sean M. Haffey / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic har den siste tida sendt flere stikk mot den amerikanske fotballigaen MLS, der han reagerer på deres system. Det er slik at USAs fotballag er fordelt over to avdelinger. Western Conference og Eastern Conference - akkurat som i for eksempel basketball (NBA).

I disse to avdelingene er det de sju beste som får muligheten til å spille sluttspill i MLS. Det vil også si at et lag som er plassert som nummer sju på tabellen ved sesongslutt kan i teorien vinne MLS.

Foreløpig ligger lag som hans LA Galaxy an til å kunne vinne MLS, på grunn av at de ligger på sjetteplass i Western Conference.

Ekspert freser

Det er den biten som har fått Zlatan til å reagere. Han mener at det er vanskelig å holde seg på tå når man ganske enkelt kan sikre seg sluttspill. Han snakket også om viktigheten av vinnermentalitet.

- Det er en mentalitet som du må ha hver dag - under trening og kamp. Resultatene er for meg veldig viktige i hver kamp vi spiller. Men her, om du kommer på en sjetteplass, så kan du fortsatt vinne det hele. Hvordan kan man bygge vinnermentalitet om man ikke er på tå hele tiden? sa Zlatan til TV-kanalen ESPN nylig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer