FRIIDRETTSPRESIDENT: Den tidligere sprinteren Jason Gardener overtar som president i Det britiske friidrettsforbundet etter den tidligere OL-mesteren Lynn Davies. Foto: AP Photo/Thomas Kienzle
FRIIDRETTSPRESIDENT: Den tidligere sprinteren Jason Gardener overtar som president i Det britiske friidrettsforbundet etter den tidligere OL-mesteren Lynn Davies. Foto: AP Photo/Thomas KienzleVis mer

Han tar over britisk friidrett

Jason Gardener.

Den tidligere sprinteren Jason Gardener overtar som president i Det britiske friidrettsforbundet etter den tidligere OL-mesteren Lynn Davies.

Gardenes, som vant stafettgull for Storbritannia i Aten-OL i 2004, er nå direktør i forbundet, men denne jobben vil ha si opp når han overtar som president og øverste styreleder.

- Jeg føler stor ære ved å få tilbud om denne stillingen. Jeg er forberedt på å følge i fotsportene til Lynn (Davies) og fortsette det gode arbeidet hun har stått for, sier han.

Gardener sier også at britisk friidrett er inne i en spennende tid, i og med at forbundet og utøverne bygger opp et slagkraftig lag mot OL i Rio neste sommer. Han legger også til at VM i London i 2017 blir viktig.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram