Ole Gunnar Solskjær, Manchester United

- Han trenger hjelp

Sterke uenigheter om Ole Gunnar Solskjærs framtid.

FORTVILET: Ole Gunnar Solskjær under tapet mot Liverpool på Old Trafford.
FORTVILET: Ole Gunnar Solskjær under tapet mot Liverpool på Old Trafford. Vis mer
Publisert

0-5-tapet for Liverpool på Old Trafford søndag har fått en rekke supportere og eksperter til å kreve at Solskjær skal sparkes.

På Sky Sports satt Manchester United-legenden og Solskjærs gamle lagkamerat, Gary Neville, og diskuterte temaet med Liverpool-heltene Jamie Carragher og Graeme Souness.

- Manchester United trenger en ny manager for å ta laget til neste nivå. Solskjær har forsterket laget, og gjort det bedre, men han har ikke det som trengs for å skulle slå managere som Klopp (Liverpool), Guardiola (Manchester City) og Tuchel (Chelsea), sa Carragher.

- Har panikk

Neville svarte kontant at det ikke kommer til å skje at Solskjær får sparken av Manchester United-ledelsen.

- Jeg tror styret i Manchester United har panikk. De er livredde for å ta inn noen utenfra som de gjorde med Louis van Gaal og José Mourinho. De vil ikke ha en sånn type, men nå trenger de noen andre, argumenterte Carragher.

Fra sjefskribent i Manchester Evening News, Samuel Luckhurst, har det blitt rettet krav mot flere i Manchester United. Blant annet at direktør Ed Woodward, som jobber på oppsigelsestid, og at trenerteamet ikke holder mål og må ut sammen med Solskjær.

ARRESTERER JOURNALISTEN: Ole Gunnar Solskjær var som vanlig i godt og spøkefullt humør da han møtte pressen. Video: Rødt Kort. Vis mer

- Han trenger hjelp

Souness vil ikke være krystallklar på at Solskjær må sparkes, men mener Manchester United ikke kan fortsette som nå.

- Han trenger hjelp. Han snakker om at han har et bra trenerteam, men beklager, vi ser at det ikke er nok. Han trenger andre folk rundt seg, som kan påpeke det han selv ikke ser.

Solskjærs nærmeste består av Sir Alex Fergusons mangeårige hjelpetrener Mike Phelan, 35 år gamle Kieran McKenna, og tidligere spiller Michael Carrick, som ble en del av trenerteamet etter å ha lagt opp i 2018.

- Det handler ikke om å sparke noen, men disse unge mennene trenger hjelp, fortsatte Souness.

Foreslår tidligere Ferguson-assistent

- Manchester United er en av verdens største klubber, de burde ha de beste i klassen, ikke de som må lære mens de er i jobben, de kan ikke være der alle sammen samtidig, sa Carragher.

RONALDO: Cristiano Ronaldo snakket om Ole Gunnar Solskjær i sitt første intervju med Manchester United. Video: @manchesterunited Vis mer

- Phelan har erfaring. Det siste jeg vil gjøre er å skylde på trenerteamet. Å ta inn en annen trener vil ikke fungere, og Solskjær kommer ikke til å ta inn en ny trener, svarte Neville.

Carragher trakk fram Carlos Queiroz, portugiseren som var Fergusons assistent i to perioder på 2000-tallet som en kandidat. 68-åringen trener nå Egypts landslag. Han har også erfaring som landslagssjef for Portugal, og manager for Real Madrid.

- Med Solskjær som manager må de han noen som har vært på dette nivået tidligere, avsluttet Carragher.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer