Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han trodde han spiste for mye, og ble pumpet

Derfor spilte ikke Kagawa mot Newcastle i går.

IKKE I TROPPEN: Marouane Fellaini og Shinji Kagawa var å finne på benken under gårsdagens tap mot Newcastle. Det viser seg at mageproblemer var grunnen til at Kagawa ikke var i troppen. Foto: AP Photo/Jon Super
IKKE I TROPPEN: Marouane Fellaini og Shinji Kagawa var å finne på benken under gårsdagens tap mot Newcastle. Det viser seg at mageproblemer var grunnen til at Kagawa ikke var i troppen. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Manchester United - Newcastle 0-1

(Dagbladet): Manchester røk på et surt nederlag mot Newcastle på hjemmebane i går, og sesongens femte tap.

Også onsdag tapte David Moyes' menn mot hans gamle klubb Everton, og i forkant av gårsdagens oppgjør hadde Moyes gjort hele sju bytter i laget. Robin van Persie var tilbake, og Wayne Rooney var ute med karantene.

Også Shinji Kagawa var heller ikke i troppen i går. Han hadde nemlig spist for mye etter Everton-kampen, så mye at han måtte pumpes.

- Alle statistikkene vi ser på er lave, så vi måtte heller la ham stå over kampen enn å risikere noe. Det var ganske ille. Han tror han spiste for mye, og måtte bli pumpet. Men jeg tror det går bra med ham, sa David Moyes etter kampen i går ifølge Daily Mail.

Kagawa var på sykehuset etter onsdagens kamp, og informerte da om at han slet med pusteproblemer. Ifølge Daily Mail skal naboene ha varslet om at Kagawa var dårlig.