- Han trykker på de rette knappene til de rette tidene

Solskjær-tale fikk Molde-spillerne til å takle presset.

MOLDE (Dagbladet): Molde - Tromsø 3-2

Det var knyttet store forventninger til Molde-laget foran kveldens kamp mot Tromsø der spillerne skulle vise omgivelsene at de har lagt all støyen bak seg.

Magne Hoseth innrømmer at seieren mot Tromsø var mentalt viktig.

- Det var en så viktig kamp på grunn av alt det som var rundt. Nå var det forventninger til at vi skulle prestere. Det var selvfølgelig mentalt viktig å vinne etter det presset som var, sier Hoseth.

- Var det å stå sammen noe Solskjær sa i garderoben før kampen?

- Ja, det var en del av talen hans før kamp, men det er det foran hver kamp. Han trykker på de rette knappene til de rette tidene. Og han er enormt flink til det, sier Hoseth.

- Bra med press Molde-manager Ole Gunnar Solskjær er ikke overrasket over at spillerne leverte varene med 3-2-seier mot Tromsø etter alt bråket som oppstod i kjølvannet av Aston Vill-interessen for hans tjenester som manager.

RIKTIGE KNAPPER: Magne Hoseth mener Ole Gunnar Solskjærs tale før kampstart i dag var viktig for det mentale til Molde-spillerne. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
RIKTIGE KNAPPER: Magne Hoseth mener Ole Gunnar Solskjærs tale før kampstart i dag var viktig for det mentale til Molde-spillerne. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

- Nei, jeg er ikke overrasket i det hele tatt. Jeg var egentlig aldri redd for at spillerne ikke skulle takle forventningspresset.

- Tror du spillerne følte på presset etter hendelsen siste uka?

- De må kose seg. Det er viktig at det skjer noe rundt dem. Det er bra at det er litt press og trøkk, sier Solskjær som mener at det er viktig at det skjer noe i norsk fotball

- Det skal være litt engasjement rundt norsk fotball også. Det skal være ting som skjer, sier Solskjær til Dagbladet.

Magne Hoseth forteller til Dagbladet at Ole Gunnar Solskjær har pratet med spillerne om alt bråket som har skjedd i klubben den siste uka.

- Ole Gunnar har sagt det han har stått for hele tida. Og spillerne har hele tida vært inneforstått med at det han sier blir mellom oss.

STÅR SAMMEN: Molde-supporterne viste frem dette banneret før kampstart på Aker Stadion i kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
STÅR SAMMEN: Molde-supporterne viste frem dette banneret før kampstart på Aker Stadion i kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Molde-veteran Hoseth sier Solskjær har fokusert på at laget skal stå samlet, selv om det har stormet rundt klubben.

- Han har fokusert på at vi er et fotballag og ikke noe annet. Når han kommer på treningsfeltet og sitter i garderoben er han hundre prosent på å være vår trener.

Ole Gunnar Solskjær hevder han ikke har pratet med Molde-spillerne om situasjonen rundt Aston Villa-interessen.

- Nei, jeg har ikke satt meg ned med spillerne og forklart noe, sier Solskjær.