- Han var borte i et halvminutt og husket ingenting av kampen

Henriksen kan miste England-møtet etter hodesmellen mot Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg - Stabæk 3-1.

Markus Henriksen ble kjørt rett fra Lerkendal til sykehus i kveld, etter at en stygg kollisjon med Tor-Marius Gromstad slo ham bevisstløs i andre omgang mot Stabæk.

Henriksen og Gromstad satset alt i duellen, stanget i hverandre, og førstnevnte gikk rett i bakken uten å ta seg i mot. Etter litt behandling ble han båret av banen, tydelig rystet.

- Henriksen blir på sykehuset til i morgen på grunn av lett hjernerystelse. Han var borte i et halvt minutt, ganske groggy, og husket ikke stort av kampen. Da er det greit å få ham inn til observasjon, sier RBK-lege Torbjørn Grøntvedt.

- Det var guffent. Sånt er sjelden kost i Rosenborg, det er veldig lenge siden vi har opplevd noe sånt. Han kunne fødselsdato og personnummer, men husket ingenting fra kampen. Han er nok usikker til England-kampen, sjansen er 50-50. Henriksen kan vært borte i alt fra to til fire uker, sier Grøntvedt.

Magiske minutter I kampen stanget Rosenborg i halvannen omgang mot Stabæk på Lerkendal fredag kveld. Så oppsto det ti magiske minutter der tre målscorere meldte seg på i tur og orden. Først Fredrik Midtsjø, så Borek Dockal og til slutt Jonas Svensson. Med tre scoringer fra det 70. til det 80. minutt var kampen avgjort. Stabæk fikk en trøstescoring ved Franck Boli, men det hjalp lite. - Det drøyde litt for lenge for godfølelsen at vi ventet så lenge med å sprekke nullen, sier RBK-trener Jan Jönsson til MAX etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer